Şimdi Ara

yardiminiza ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar slm website isine kesin bir baslangic yapma karari verdim arastirdim ettim
    ilk olarak html ogrenmeliyim bununla ilgili dokumanlarimi topladim simdilik bunu basarip ardindan dreamveaver e gecmeyi dusunuyorum sonrasi hakkinda herkes farkli bir yorum yapmis
    sizden ricam bunlari ogrenme surecini gectikten sonra yapmam gerekenler nelerdir hangi yolda ilerlemeliyim
    ben normalde grafikerim ve tasarim konusunda bir problemim yok
    asp php ????
    domain adi alma bir host alani belirleme ve bunlarin hakkinda hic bir bilgim yok
    bu is icin kursa gitmeyi planlayordum fakat herkesin tepkisi ayni oldu sakin gitme parani alirlar hic bir sey ogretmiyorlar

• html den sonra php öğrenmeni tavsiye ederim asp ninde kendine göre +ları var ama php ninki kadar olacağını sanmıyorum

domain alma host alma işi olayın en kolay işi local de bişeyler yap da onu çok rahat halledersin o aşamaya geldiğinde yaz yardımcı olacak biri bulunur forumda elbet başarılar
    (aslında hiç bulaşma menemenci aç daha çok para kazanırsın :D)
  • asp ile ilgili kitaplardan asp programlamayi ve domain / hosting ile ilgili basit bilgileri öğrenebilirsin bunlar için kursa gitmene gerek yok bence.
    Türkçe karakterli alan adı tescili (tüm popüler uzantılarda)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitap ariyorum ama bulamadim
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.