Şimdi Ara

Yardımınız Lazım DH~ İbretlik Kız Konusu Vol 2.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Devam serisi gibi olacak biraz ama gün geçmiyor ki başımdan sorunsuz bi gün geçsin. İlk baskıya BURDAN ulaşabilirsiniz, çok lazım değil okumanız ama zaman öldürmek için birebir olduğunu düşünüyorum + ibret alırsınız belki, gerçekten yaşanmış bir olaydır.


    İlk olayda bahsettiğim "ayarlamaya çalıştığım gruptaki kız"la yaklaşık 2 haftadır çıkıyoruz. Bugün başıma öyle bişey geldi ki bu kadarınada pes diyceksiniz. (belki de demezsiniz ama kaçımızın başına böyle bişey gelebilir?) 19 yaşında özel bi üni.'de hazırlık okuyorum ve kadınlar üzerindeki ilk tecrübemi (anladınız siz, forma giyme töreni ) 2 yıl önce gerçekleştirdim (Başarılı bi çalışma olmadı ama hatalarımı anladım en azından, bi daha hiç olmadı o hatalar ) ve bugün; ben, kız arkadaşım ve 2 kişi daha (sevgililer bunlarda) yemeğe gittik. Bizimle gelen 2 arkadaşıda tanıyorum çok sevdiğim,saydığım insanlardır ben ve sevgilimden 1 yaş büyükler. Ama keşke gitmeseydik diyorum şimdi, hem maddi hem manevi hasarlara yol açtı/açıcak bu olay.


    Orta seviye bi restoranttı gittiğimiz restorant (en azından biz öyle sanıyoduk), neyimize güvenerek böyle bişey sandık en ufak bi fikrim yok ama baya yanılmışız. Yedik, içtik gırgır muhabbet derken hesap geldi 200 lira. Yediğimiz - içtiğimizde 1 porsiyon makarnamsı bişeydi adını bile söyleyemiyorum, oldum olası hiç anlamam gavur yemeklerinden, bi de su... Neyse tabi biz erkeğiz ya, malız biz kızlar hesap ödemez diye hemen atıldık hesabın olduğu kutuya. Ben benim üstüme düşen miktarı çıkardım koydum kutuya (100 lira), arkadaş cüzdanı çıkardı, 2 dk arandı resmen g.t kadar cüzdanının içerisinde, "gardaşım nakit almamışım yanıma ya" dedi ben daha orjinal bişey bekliyodum, benim başıma böyle bişey gelse geçen 2 dk içerisinde aileden girip yaşam tarzımdan çıkıcak güzel bi hikaye uydururdum. "Bakıyım var mı, benimde üstümde fazla para yoktu ya" dedim yalancıktan, o sırada geriye kalan 2 ellilik ve bozukluklar sırıtıyodu yüzüme karşı. Niye böyle dedim ? O para bana lazımdı, bizimde girdimiz çıktımız oluyo haliyle, bizde insanız. Ayrıca 3 gün sonra da sevgilimin doğum günü. 3-5 bozukluk atar belki de parayı denkleştiririz diye bekledim biraz ama sonuç olarak 200 liranın 200ünüde ödeyen ben oldum. Ne diyim, helali hoş olsun...


    Çıktık restoranttan, bi kafeye oturduk bişeyler içmek için (allahtan gittiğimiz restorantda içmemişiz içeceklerimizi, bide ordan giricekti artık bulaşık falan yıkardık borcumuzu ödemek için. Gerçi başka b.ktan bi olay yaşandı birazdan öğrenceksiniz ama ekstra hesap ödemek (böyle bi restorantta hemde) veya bulaşık yıkamaktan daha kötü değil.) 45 dk'da kafede oturduk ve olayın en can alıcı kısmı gerçekleşti. Formamı giymemi sağlıyan kadını gördüm dışarı bakarken, kaldırımda birini bekliyordu. Resmen 5 dk baktım "o mu lan bu" diye malesef oydu. Tabii evren yamuğunu yapıcak ya bana, kız arkadaşımdan da kaçmadı, "neden bakıyosun o kadına o kadar" dedi bende olayın vermiş olduğu heycanla kem küm falan fişman derken biraz bağırabilmişim kıza araya o 2 arkadaş girdi. Bizi ayırdılar 10 dk sonra da gittiler baş başa kaldık kız arkadaşımla. Sakinleşip "gözüm dalmış ya niye bu kadar uzatıyosun" dedim cevap vermedi. O konuyu kapatıp 3 gün sonraki doğum günü hakkında konu açtım "çok güzel bi hediye almıştım ama almıycaksın sanırım baksana cevap bile vermiyosun" dedim küstah bi şekilde, halbuki almamıştım. Eşşek gibi beklentiyi yükseltmekle kalmayıp, 5 parasız bi şekilde alıdığım hediyeninde şık bi kıyafet olduğunu söyledim nerden baksan o da vardı 100-150 lira falan. Ettiğim lafaların üstüne "artık geç oldu merak etmesin sizinkiler" dedim cüzdenımda ne kadar bozukluk varsa kafede bırakıp çıktık, kızı evine bıraktım ve eve geldim. O değilde baya bi gitmişliğim vardı o kafeye 5 lira borç taktım adamlara, karizmam çizildi resmen. (Kız arkadaşımın da üstünde para taşımıyor olması diğer enteresan bi noktaydı, 4 kişi arasında tek paralı bendim sanırım.)


    Neyse giden gitti, sonuç olarak ben bu hediyeyi şimdi nasıl alıcam kız arkadaşıma? Hesabı öde(ye)meyen arkadaşımlada para konularına hiç girmem oda benle girmez, ne kadar gerekirse genelde sorgusuz sualsiz hallederiz aramızda, şimdi yarın gitsem 100 lira verir misin desem ayıp olmaz mı sanki paramı ondan esirgiyomuşum gibi. Olayı anlat arkadaşınsa anlar diyceksiniz ama madem böyle bi durumun vardı neden restorantta söylemedin veya ima etmedin diye sormazlar mı adama? Fazla zamanımda yok, 3 gün sonra doğum günü kızın, 1 gün öncesinden almam lazım hediyeyi diğer arkadaşlarımdan da isteyemem az para değil 100 lira. Şimdi diyceksiniz 5er 10ar al diye onun yerine camide dileniyim daha iyi o ne öyle ya. Ekstra parada isteyemem pederden, kotayı doldurdum keşke birikmiş param olsaydı kuyuda köşede diyorum şimdi içimden. Gençler siz siz olun para biriktirin lazım oluyomuş cidden...







  • okumam birader
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

    okumam birader

    Emin misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.