Şimdi Ara

Yardımınız gerekiyor amazondan ps4 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps4 white ve ds4 + gold head set ps4 white almak istiyorum gümrük işleri nasıl oluyor pal olmazsa ne olur priz Amerika'nsa cihaz çalışması için ne yapmak lazım voltaj farkı sorunu varmış ABD işe burası arasında nasıl yapayım fikir verin.. Pahalıya patlar matlar önemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://forum.donanimhaber.com/m_85461368/tm.htm

linkteki konu sana epey bir yardimci olur
  • Teşekkürler, aynısını oraya yazdım

• Bence oradan sadece kulaklığı alıp buradan 1100-1250 lira arası PS4 bulabilirsin. İkincisi voltaj sorunu diye birşey yok kim çıkardı şu voltaj sorunu safsatasını bir bilsem.. Sadece yeni bir kablo alacaksın 5 liralık ya da çevirici kullanacaksın bizim prizlerimizde kullanabilmek için hepsi bu. Ntsc pal olması bir sorun değil. Forumda bende dahil çok kişi var ntsc kullanan.

• Avrupada beyaz konsol satışları yakında başlayacak. Amazon biraz tuzluya gelecektir.
  • Biraz daha bekleyeyim bakalım ama kulaklığı mutlaka yurtdışı alırım limitli üretimmiş sanmam trye gelsin gelsece sayı az talep çok diye karaborsa uygularlar psn fiyatlarını uçurdukları gibi.. Milletimiz bir acayip gerçekten psde güvenip üretemiyorki satanazsam elimde patlarsa diye

• Hollanda da çoğu yerde beyaz renk var.ps4+2kol+driveclub+kamera 399 euro...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam aradığım şey aslında link atma şansın varmı. ?

• İlk çıktığı zamanlar amazon baya vamtajlıydı fakat şimdi bir avantajı kalmadı. Burdan almanı öneririm

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Mesela tavsiye ettiğin bir yer varmı ? Zira ben bulamadım teknosa dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziyaomoğulları -- 22 Ekim 2014; 13:14:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.