Şimdi Ara

yardımınız gerekiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir kablosuz ağ planlamam var fikir verirseniz çok sevinirim.
    Bendeki kablolu interneti sokağın başında oturan yaklaşık 150-200m mesafede ki arkadaşıma kablosuz şekilde bağlantı yapacağız

Öncelikle TL-WA901ND adlı bir accsess point alıp çatıya kursam arkadaşın masaüstü pc ye de birtane kablosuz adaptör alıp balkona kursam nasıl olur

cihazlar birbirlerini görecek konumlarda değil 1-2 bina var arada.

sinyal gücünün yetmezse de ap den bir anten çıkartıp yerine 2.4GHz 12dBi Outdoor Omni-directional Antenna
    TL-ANT2412D takmayı düşünüyorum.

Çok mu yanlış düşünüyorum ne dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilmemkine -- 16 Şubat 2012; 13:07:31 >

• bence karşılıklı 5210 g alırsan daha güzel ve stabil bağlantı sağlarsın...Ben hatta şimdi 5210 kullanıyorum çekim gücü gerçekten çok iyi ..Fiyat biraz fazla gelırse...2 TANE 5110g de önerebilirim... tanesi 55 tl civarı 5110g nin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmettokmak1

bence karşılıklı 5210 g alırsan daha güzel ve stabil bağlantı sağlarsın...Ben hatta şimdi 5210 kullanıyorum çekim gücü gerçekten çok iyi ..Fiyat biraz fazla gelırse...2 TANE 5110g de önerebilirim... tanesi 55 tl civarı 5110g nin...

+1

• açık alanda 15km çekim demiş:) maşaAllah mahalle arasında da 500 metre çeksin dimi yani:) beğendim muhtemelen onu alacağız.
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilmemkine -- 16 Şubat 2012; 14:55:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım gerekiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.