Bildirim
Yardımcı olursanız sevinirim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yukarı -
ben son sınıfım. bence bu yıl okulda ve dershanede yapman gereken sadece iyi dinlemek. geç bile kalmışsın bence hemen mat1i bitir. ben çok pişmanım 11de ders çalışmadığım için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dracula55
ben son sınıfım. bence bu yıl okulda ve dershanede yapman gereken sadece iyi dinlemek. geç bile kalmışsın bence hemen mat1i bitir. ben çok pişmanım 11de ders çalışmadığım için.
Farkındayım maleseff okuldayken iyi sanıyordum kendimi dershaneye yazılınca anladım akla karayı çok korkuyorum açıkcası... -
quote:
Orijinalden alıntı: İnek Öğrenci
quote:
ben son sınıfım. bence bu yıl okulda ve dershanede yapman gereken sadece iyi dinlemek. geç bile kalmışsın bence hemen mat1i bitir. ben çok pişmanım 11de ders çalışmadığım için.
Farkındayım maleseff okuldayken iyi sanıyordum kendimi dershaneye yazılınca anladım akla karayı çok korkuyorum açıkcası...
sen sakin ol. bak bu yıl mat1i bitir seneye sözeller kalır. lys konularında sıkıntı yaşamazsın zaten -
quote:
quote:
quote:
Farkındayım maleseff okuldayken iyi sanıyordum kendimi dershaneye yazılınca anladım akla karayı çok korkuyorum açıkcası...
sen sakin ol. bak bu yıl mat1i bitir seneye sözeller kalır. lys konularında sıkıntı yaşamazsın zaten
Sağol zaten dershanede şubatta ygs konularına başlayacamış bu hafta cuma günü tüm sınavlarımız bitiyor zaten o güne kadar ben erkenden başlarım senin netlerin nasıl şuan ayrıca ne zaman başladın çalışmaya ?
-
11.sınıfın 2. dönemi başladım. en son 91 net yaptım. benim mat temelden yok o yüzden şuan mat1 çalışmaktan diğer derslere vakit çok az kalıyor. -
quote:
11.sınıfın 2. dönemi başladım. en son 91 net yaptım. benim mat temelden yok o yüzden şuan mat1 çalışmaktan diğer derslere vakit çok az kalıyor.
aynen temel yok ben başlıyım ozaman dahada geç olmadan -
Hiç temel yok diyorsan ''ANTRENMANLARLA MATEMATİK'' adlı kitabı al ve bitir -
quote:
Hiç temel yok diyorsan ''ANTRENMANLARLA MATEMATİK'' adlı kitabı al ve bitir
ben direk ygs den başlamayı düşünüyorum yoksa geç olur -
baska fikri olan var mi -
quote:
Arkadaşlar 11. sınıf Tm öğrencisiyim denemelerde çok az netim çıkıyor büyük sorun matematik alanın boş kalması 11 sınıfta olup da Sınava kadar 10 -15 net filan çıkarmaya başarabilen var mı ona göre ygs konularından başlamayı düşünüyorum ...
Daha 11.sınıfsın.Sınava kadar bırak 10-15 net yapmayı fullemek gibi bir imkan var önünde.Ufaktan zorlamayacak bir kitap al bitir daha sonra fem simetri al artı olarak internetteders.com sitesini kullanmanı öneririm.Dediğim gibi önce sıfırdan bir kitap sonra fem simetri sonrasında bol bol soru. -
quote:
Orijinalden alıntı: colemerg1
quote:
Arkadaşlar 11. sınıf Tm öğrencisiyim denemelerde çok az netim çıkıyor büyük sorun matematik alanın boş kalması 11 sınıfta olup da Sınava kadar 10 -15 net filan çıkarmaya başarabilen var mı ona göre ygs konularından başlamayı düşünüyorum ...
Daha 11.sınıfsın.Sınava kadar bırak 10-15 net yapmayı fullemek gibi bir imkan var önünde.Ufaktan zorlamayacak bir kitap al bitir daha sonra fem simetri al artı olarak internetteders.com sitesini kullanmanı öneririm.Dediğim gibi önce sıfırdan bir kitap sonra fem simetri sonrasında bol bol soru.
Feme gidiyorum zaten 12. sınıf için kayıt oldum simetri verilecek sanırım benim işlem hatam çok mesela kökler kare vs. konuyu bilsemde bir değişik işlem çıksa şaşırıyorum 0 kitap olarak hangisini önerirsin 5 şubata kadar o kitabı bitirmek istiyorum ?
-
quote:
quote:
quote:
Daha 11.sınıfsın.Sınava kadar bırak 10-15 net yapmayı fullemek gibi bir imkan var önünde.Ufaktan zorlamayacak bir kitap al bitir daha sonra fem simetri al artı olarak internetteders.com sitesini kullanmanı öneririm.Dediğim gibi önce sıfırdan bir kitap sonra fem simetri sonrasında bol bol soru.
Feme gidiyorum zaten 12. sınıf için kayıt oldum simetri verilecek sanırım benim işlem hatam çok mesela kökler kare vs. konuyu bilsemde bir değişik işlem çıksa şaşırıyorum 0 kitap olarak hangisini önerirsin 5 şubata kadar o kitabı bitirmek istiyorum ?
Sıfır için pek bi fikrim yok ama forumda karekök sıfır önerildiğini gördüm.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Sıfır için pek bi fikrim yok ama forumda karekök sıfır önerildiğini gördüm.
sağol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X