Arkadaşlar 2 gün içerisinde taşınıyorum ancak orada internet olmayacak burada bile komşunun şifresiz wi-fi'sinden bağlanıyorum (kadın ölecek hala kapatmıyor modemi) Her neyse orada beleş internet olmayacak bende mecbur modem almayı düşünüyorum eskiden TTNET modemim vardı 60 diye anlaşmıştık aylık 120 tl geldi bende kapattırdım (200 tl kapama parasıda girdi ohh) bende bundan nasibimi almıştım tabi bir daha aylık maylık modem bağlatmam şu kablosuz modem muhabbeti nedir 40-50 tl'ye görüyorum onlardan almayı düşünüyorum ancak sorularım var (İnternetten sipariş edeceğim) 1-Aylık bir ücret gerektiriyor mu? 2-Modem geldiğinde modemi açıp tık diye girebileceğim dimi? yoksa ayar mayar uğraşmam gerekiyor mu? Baktım google amcadan bi giriş yapmak gerekiyormuş sanırım doğrumu? onda da adam admin falan yazdı fakat kullanıcı adı şifre de vardı orada girmiş? adam videoda ''Türk telekomun size vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifreyi girin'' diyordu ee ben ne yazıcam o yere? off of kafam çok karışık bu konu hakkında DETAYLI yardım edebilecek biri varsa lütfen..
ozaman camiye gidip dilen para kazanıp wifi alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bahallı_Şeker
kullanıcısına yanıt
Benim alacağım ne arkadaşım?
Jake LaMottaJ
kullanıcısına yanıt
Cidden mi ya ;( Ben bir esnaf pc satan bir yerde modem görmüştüm ama orjinal marka değildi mesela onu alsam taksam girebilir miyim?
Peki fazla para harcamadan nasıl internete girebilirim? Teşekkürler bilgilendirici yorumların için..
Jake LaMottaJ
kullanıcısına yanıt
Her şey için teşekkürler daha öncede söylediğim gibi ben eskiden TTNET kullanıyordum ve aylık 62 62 öderken o oldu 150 tl şimdi kullanmadığım modemin parasını ödüyorum kapama parasıda 200 tl bu kadar soyguncu bir firma ben görmedim.. Superonline'a geçmek istiyorum bir bilgin varmıdır hızı önemli değil internete girebileyim yeter fiyatları TTNET gibi her gün artmaz değil mi? sabit fiyatsa geçmek istiyorum superonline'a..