Merhaba Arkadaslar, sizden ricam max. 1500 tlye kadar 24'' monitör tavsiyesi isteyecektim. Genel amaç ; oğlum arada oyun-eba, Kendimde photoshop ve film izlerim. Yanlardan bakıldığında eski monitörümde karanlık bir ekran görünüyor.Yenilerde sanırım bu olay yok. Birde araştırdım ama ips - va- tn hangisi iyi işin içinden çıkamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkkürler |
Yardımcı olursanız-monitör tavsiyesi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yandan bakınca görüntünün kararması, sendeki monitörün panelinin TN olmasından kaynaklanıyor. Renk canlılığı ve geniş görüş açısı ile IPS panel kullanırsan sorun kalmaz. Önerim:
-
Hocam bütçe aralığında, oyunda oynasın ders film vb tüm işler için Ips panel 1ms 144hz asusun VP249QGR modeline bakabilirsiniz.
-
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Amazondan Philips ips 242v8a monitör aldım
Monitörde sağ alt köşede siyah 1 tane ölü pixel çıktı.
Esas sorun youtube ve dizi-fimlerde tam ekran bişeyler izlerken geçişli hızlı sahnelerde ekran yırtılmaları oluyor?
Dp kablo olmadığı için Hdmi ile bağladım..75-60 hz her ikisinide denedim fakat durum yine aynı
Sorun ekran kartının eski oluşundan mı yoksa monitörden mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X