Şimdi Ara

Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün vatan bilgisayardan sistem aldım sisteme Windows 10 yüklemek için USB hazırladım fakat yapamadım eski bilgisayarımdan tekrar İSO dosyası hazırladıktan sonra tekrar denemek için yeni bilgisayarı açtım fakat ne görüntü geldi nede fare veya klavyeme ışık ne olmuş ola bilir yardım ederseniz çok sevinirim bu tarz konularda pek bir bilgim yok şimdiden çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tüm kablo ve soketleri kontrol edin,psunuzun açık olup olmadığını kontrol edin ayrıca tüm bileşenleri yazmanız sorunu çözmek için daha iyi olur.

• TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Cihaz çalışıyor tüm fanları dönüyor fakat herhangi bi görüntü alamıyorum sistemim:
    www.vatanbilgisayar.com
    AMD R5 3600-ZOTAC RTX2060 SUPER MINI-GIGABYTE B450M S2H-CRUCIAL 480GB-16GB RAM - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-3600-zotac-rtx2060-super-mini-gigabyte-b450m-s2h-crucial-480gb-16gb-ram.html

• Daha önce görüntü alabiliyor muydunuz?

Evet alabiliyordum biosa girip Tek yaptığım işlem ramleri 3000mhz çalışmasını sağlamaktı

Her şey çalışıyor ekran kartının fanları işlemcinin fanı ve diğer fanlar fakat klavye mouse ve monitöre güç gelmiyor

• Bios pilini söküp beş dakika kadar bekletip tekrar takın ram MHz sorunundan dolayı olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Biosu sıfırlayınca düzeldi şimdi tekrar ramlari 3000 MHz yapsam sıkıntı yaratırmı ?

• Cpuz yükleyip anakart, ram ve CPU sekmesinin ss'ini atar mısınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.