Ben age of conan ı ılk alıp oynıyanlardanım lv 60 tos yapıp bırakmıstım oyunu eu serveıdne oynuyordum hun catısı altında merak ettıgım oyunda gelısmeler oldumu tekrar aktıf etmeyı dusunuyorum ozamanlag cok bug vardı neyse bıde yenı oyunu cıktımı onu sorcaktım yenı bı yuksettme felan geldımı 1 oyundaha almak zorunda felan sak hıc baslamayı dusunmuyorumda
bug sorunu kalmadı. lag konusunuda aştılar son 1 haftadır oluyor lag sadece ama genel itibari ile lag olmuyor artık eskisi gibi. yeni oyun godslayer birkaç ay içine çıkacak diye biliyorum. crom ve fury serverlarinda Kanije ve Abyssus olmak üzere büyük türk guildleri mevcut.
Merhaba arkadaşım oyunda paketler ardı ardına geldı oyun ilk çıktığı zamandan çoook farklı buglar %90 oranla düzeltildi bazı haritalar ve zindanlar eklendi yakın zamanda yeni bi pach daha gelecek onunla dahada bi güzel olacak oyun, genişleme paketi de yakın zamanda gelecek kapalı betaları başladı ben dahil girenler çok betaya ve çok umutluyum betadan çok geniş haritalar falan olacak ha bide ben wow oynamadım wow haritalarıyla karşılaştıramam ama gayet geniş haritalar gelio exp de yani oyun güzelleşti ilk zamanlarındaki halinden çok farklı oldu.
anladım yenı bı oyun almama gerek yok yanı dırek account u aktıflstırerek oyuna baslıya bılırım dımı
quote:
Orijinalden alıntı: TnnT
anladım yenı bı oyun almama gerek yok yanı dırek account u aktıflstırerek oyuna baslıya bılırım dımı
Evet.
tesekkur ederım yardımalrınız ıcın zaten 60 lv tos um vardı :) hangı serverdı sımdı pek hatırlamyıorum ama turklerın oldugu hun guıld ının oldugu serverdeydı yakında baslarım tekrardan bu ayın 8 ıyle 10 u arası baslamayı dusunuyorum
o zaman karakterin Aquilonian serverindadir. Hun oyuncularinin cogu oyunu birakti, bir kismi ise crom ve fury serverlarina gectiler. Aquilonian'da kalan türk oyuncu ne kadar vardir bilemiyorum. yakın zaman önce rp sunucularini merge ettiler dolayisiyla oyunculara bedava başka sunucuya karakter taşıma hakkı verildi. Aktif ettirdikten sonra hesabini Fury dışında istediğin sunucuya taşıyabilirsin. Crom Kanije guildine bekleriz :)
bedava taşıma olayı malesef bitti ocak 30 una kadar geçerliydi bedava transfer.
ya farketmez 0 danda baslarım benım ozamanalr oynarken bı programım vardı kombo yaparken malee charlarda sag sol yukarı yaparak komboyu tamamlıyoruz ya bunu bu program otomatık yapıyordu bu program duruyomu hala adı neydı hatırlıyanınız varmı eger tekrar bulabılırsem programı malee bı char acabılırım
hocam o bahsetmis oldugun program hangisi bilmiyorum ama illaki vardir aradigin tarz program. Lakin o tarz bir program kullanman zararina olur şöyle açıklayayim ; mesela bir kombo yapacaksin ve bu kombo 4 adimlik bir kombo. sen o dedigin programla kombonu başlattın ve rakibine ilk vuruşu yaptın ve program sonrasında vurmaya devam ediyor anladığım kadarı ile. eğer rakibin senden az uzaklaşır yada arkana dolanirsa ve sen sonraki 2 vuruşu miss'lersen son vuruşta (-20% combo damage) ile rakibine vurmuş olursun. ondan bence bu tarz program kullanmaman daha iyi olacaktir. rakibe doğru zamanda vurmalısınki vuruşunu missleyip kombo hasarindan ödün vermeyesin.
yok yanlıs anladın sadece senın yerıne sag sol yukarı assagı gıbı tuslara basıyo sadeec mesela dıyelım x skıll ıne tıkladık 2 kere sag 1 kere yukarı basman gerekıyo bunu senın yerıne program absıyo 2 kere sag 1 kere yukarı vardı bı ara ark kulanıyordu benım merake ttım hala duruyomu dıye ben tos oynadıgım ıcın oyle bı programa gerek duymamıstım
tamam işte senin yerine basar program basmasına ama doğru zamanda basmasını nasıl ayarlayacaksın :) dediğin program varmış bu arada hala.
adı neymıs ozel mesajla soylermısın bana
LOgitechin G13 ve G15 klavyeleriyle macro yazıp kullanabilirsin.KAsarken oldukça fydalı ancak PVP de sıkıntı çekebilirsin Saygılar
Yok hocam pvpde de alıştınmı makroyla kombo çok rahat yapılıyor.Rakip sağa sola gitsede pek fark etmiyor.Gerçi bende 3200 dpi fare var.Onunda etkisi çok,rakip arkaya geçmeden ben ona yüzümü dönmüş oluyorum.
Dostum yanlış anlama merakımdan soruyorum. Komboyu başlattın diyelim makro ile otomatik vurmaya başladı sonrasında. Rakip o sırada sıçraya sıçraya senden uzaklaşmaya başladı ama sen makroyu başlattın bir kere. Rakip uzak ,vuruş mesafende de değil. Bu durumda ne yapıyorsun ? Vur kaç oynayan bir playera karsı ne yapıyorsun ?
Komboyu bozuyorum fatih.Bana yaklaşırkende tekrardan başlatıyorum.Ancak bu hep böyle olmayabiliyor.Yani bazı karakterlerde, hızlı olman gereken karakterlerde diyelim, bunu uyguluyamıyorsun.Örnek olarak hoxu diyebilirim.Hoxun helfire(?) skili hızlı dolduğundan ve atak skili yaparkende kullanılabiliyor olmasından dolayı makro kullanmıyorum.Bir örnek daha verem;bs nin renewal buffı direkt comboyu durduruyor.Ancak o renewal buffının kullanıldığı barıda atak combolarına eklersen sen hiç renewale basmadan o otomatik olarak kullandırıyor.Ama conqda böyle bir derdim olmuyor.Hail'in tekrar dolum süresini featten kısalttığım için 2-3 sn arasında comboyu bozsam bile tekrardan kullanabiliyorum.Ayrıca conqda 5 buffı aynı anda basabiliyorum.İnanılmaz bir duygu,öyle böyle değil.
Karakterden karaktere değişiyor kısaca.E tabi en güzeli manuel combo yapmak.Ancak emin ol tuşlar yetmiyor.
Anladım . Saolasin bilgilendirmen için. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme