Şimdi Ara

yardımcı olur musunuz? (SSD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m1307.hizliresim.com/1c/t/qs3cp.jpg

http://k1307.hizliresim.com/1c/t/qs2s1.jpg

kingston 60 gb v300

msi g46
    fx 6300

secure erase yapayım mı gerçi disk taze ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes P. -- 25 Temmuz 2013; 18:54:23 >

• Selam
    Buna neden gerek duydunuz?
    Okuma ve yazma hızı gayet iyi görünüyor ama SSD'nin marka ve modelini belirtmemişsiniz. Çünkü her modelde farklı veri yazma ve okuma hızları farklı oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Buna neden gerek duydunuz?
    Okuma ve yazma hızı gayet iyi görünüyor ama SSD'nin marka ve modelini belirtmemişsiniz. Çünkü her modelde farklı veri yazma ve okuma hızları farklı oluyor..

kingston 60gb v300 afedersiniz unutmuşum iyide hani en kötü ssd en iyi hddden daha iyiydi 0,5 1 -4 vb küçük dosya boyutunda hddye yetişemiyor testte bu sizce normal mi?
  • SSD, HDD'lre göre elbette iyidir ama ne demek istediğinizi tam olarak veya net bir şekilde anlayamadım.. :(

Eklediğiniz resme göre SSD yazma hızı 480 MB/s, okuma hızı ise 549 MB/s olarak ölçülmüş. Sıkıntı nerede onu bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

SSD, HDD'lre göre elbette iyidir ama ne demek istediğinizi tam olarak veya net bir şekilde anlayamadım.. :(

Eklediğiniz resme göre SSD yazma hızı 480 MB/s, okuma hızı ise 549 MB/s olarak ölçülmüş. Sıkıntı nerede onu bilemedim.

o testin başında 0,5-1-2-4 gibi testlerde hddden daha düşük

şöyleki 0,5 testinde ssd 10bin 11 bin alıyorken hdd 19bin alıyor 1kbde 2-4 falanda böyle oyunda yükleme sırasında epey bekletiyor crysis3ü hddde birde ssdde denedim ssd daha düşük gibi geldi ama yakındılar birbirine (loadingden bahsediyorum)

format atmam win 7 ile 15 dk sürüyor win 8 ise 7-8 dk işlemcim 6300 olmasına rağmen

nette izlediğim bi videoda adam 47 pro aktif etmiş 10 saniyede boot olup hepsini açıyordu bende sadece 1 pro war kasacak oda daemon her seferinde dvd bağlıyor ona rağmen siyah bi ekran gelmeden açılmıyor

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.