Arkadaşlar 2008 model A6 aldım dün önceki aracım Mitsubishi Lancer dı
-A6 da klima yı kapatamadım:) gülünç geliyor ama nereden kapatacagımızı anlatırmısınız? -Telefonu nasıl baglayacagım arabaya? -Navigasyonu nasıl kullanabilirim giriyorum yüklenmedi vs yazılar yazıyor ingilizce lütfen yardım edin
öncelikle aracınız hayırlı olsun.
klimayı kapatma tuşu econ diye bir tuş var. sürücü tarafı sıcaklık göstergesinin hemen yanında. o tuşa basılı tutacaksınız elinizi açıkçası tam emin değilim ama üzerinde zaten on off diye yazıyor. otuşa basılı tutun kapanacaktır klimanız. tekrar açmak için herhangi bir klima tuşuna basmanız yeterli.
telefonu bağlamayı sorduğunuz için bluetooth olduğunu varsayıyorum araçta. önce aracı çalıştırın. araç çalıştıktan sonra telefonunuzun bluetoothunu açın. (burası önemli demişti sevis önce araç çalışacak sonra telefonun bluetoothunu açacaksınız.) telefonunuz aygıtlarda audiyi görecek bağlan diyin. şifre isteyecek çok zaman ldu tam hatırlayamadım ama sanırım ya 1234 ya da 12345 olacak tuşlayın bağlanacaktır ve her seferinde otomatik olarak bağlanmaya başlayacaktır.
navigasyonu çalıştırmanız mümkün değil çümkü hiçbir audide navigasyon yüklü değildir. haliyle çalıştırmanızda mümkün değil.