Şimdi Ara

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa. öncelikle.Benim bi tanıdğımdan modem aldım kablolu.Ama kablosuz olarakda kullanılıyor.Şifresini unutmus o tanıdığım.Şifreyi tekrar nasıl değiştirebilirim.Çözümleri yazanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• Modem arayüzü şifresini mi unutmuş, kablosuz ağ şifresini mi unutmuş?

Kablosuz şifresi ise modem arayüzüne girip kablosuz ağ yapılandırması / kablosuz ağ güvenlik ayarlarından görebilirsiniz yada yeni şifre verebilirsiniz,

Modem arayüzü şifresini hatırlamıyorsanız modemi fabrika ayarlarına döndürün, üreticinin belirlediği şifre ile giriş yapabilirsiniz, marka modele göre araştırırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobit34

Sa. öncelikle.Benim bi tanıdğımdan modem aldım kablolu.Ama kablosuz olarakda kullanılıyor.Şifresini unutmus o tanıdığım.Şifreyi tekrar nasıl değiştirebilirim.Çözümleri yazanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

modem marka model ver.
  • ZTE zxv10 w300 series.Reset çektim ben şimdi modeme fakat kullanıcı adı ve şifre istiyor.K.A=Admin Şifre=ttnet yazıyorum fakat bişe değişmiyor.
  • kullanıcı adı tam olarak admin, a yı büyük yazmayın, ürünün kullanma klavuzunda bu bilgiler var. Birde şifreyide ttnet değil admin yazarak deneyin bir ihtimal olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 31 Temmuz 2013; 0:57:28 >
  • quote:

ZTE zxv10 w300 series.Reset çektim ben şimdi modeme fakat kullanıcı adı ve şifre istiyor.K.A=Admin Şifre=ttnet yazıyorum fakat bişe değişmiyor.

admin
    ttnet

admin
    password

admin
    admin

gibi kombinasyonları deneyin girince wireless kısmına gir orda wireless security den şifreleme türü ve şifreyi dilediğin gibi değiştirebilirsin.
  • Ben 192.168.2.1 den giriyorum ve karşıma k.adı, şifre die ekran çıkıyor.Oraya önerdiğiniz her şeyi yazdım fakat bi şey değişmedi kabul etmedi yani.Fakat dikkatimi bişey çekti 3 yazıştan sonra
    ''Korunan Obje''
    The object on the RomPager server is protected. Adlı bir yazı çıkıyor karşıma.Fazla bişe anlamadım ben bu işten ya ilk defa başıma geliyor :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben 192.168.2.1 den giriyorum ve karşıma k.adı, şifre die ekran çıkıyor.Oraya önerdiğiniz her şeyi yazdım fakat bi şey değişmedi kabul etmedi yani.Fakat dikkatimi bişey çekti 3 yazıştan sonra
    ''Korunan Obje''
    The object on the RomPager server is protected. Adlı bir yazı çıkıyor karşıma.Fazla bişe anlamadım ben bu işten ya ilk defa başıma geliyor :S

kullanıcı adı: admin
    parola : ttgalaksi

girecektir büyük ihtimalle sonra dediklerimi yap.
  • evet gerçekten de dediğiniz gibi oldu. Şimdi şifremi değiştirdim çıkan sayfada ne yapacağım ?
  • hobit34 H kullanıcısına yanıt
    Çıkan sayfada bazı ayarlamaları internette bi videodan bakıp yaptım.İnternete tıkladığımda ''please wait while you are redirected'' diye bir yazı çıkıyor ve öyle kalıyor.ADSL in .......@ttnet ile başlayan kullanıcı adını, eski adsl imin kini yazıp şifresini yazdım.Acaba bu yüzden midir.Eğer bu yüzdense başka bi çaresi varmıdır?
  • Adsl kullanıcı adı şifresi yanlıştır.
  • quote:

Çıkan sayfada bazı ayarlamaları internette bi videodan bakıp yaptım.İnternete tıkladığımda ''please wait while you are redirected'' diye bir yazı çıkıyor ve öyle kalıyor.ADSL in .......@ttnet ile başlayan kullanıcı adını, eski adsl imin kini yazıp şifresini yazdım.Acaba bu yüzden midir.Eğer bu yüzdense başka bi çaresi varmıdır?

kardeşim dedim ya yandaki seçeneklerden Wirelesss a gir ordan wireless security den ayarla basit şeyler bunlar ingilizce yokmu az biraz bulunabilir .

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 31 Temmuz 2013; 16:09:44 >

• abicim ben anlatamadım heralde tam olarak k.b .O ayarların hepsi tam.Fakat adsl i ilk aldığımızda bize verilen ....@ttnet ve şifre sini kendi adsl iminkini yazdım çünkü bu adsl in bilmiyorum.Şimdi bu 'please wait while you are redirected' Yazısı bu yüzdenmidir yoksa başka bir sorun mu vardır sizce.
  • quote:

abicim ben anlatamadım heralde tam olarak k.b .O ayarların hepsi tam.Fakat adsl i ilk aldığımızda bize verilen ....@ttnet ve şifre sini kendi adsl iminkini yazdım çünkü bu adsl in bilmiyorum.Şimdi bu 'please wait while you are redirected' Yazısı bu yüzdenmidir yoksa başka bir sorun mu vardır sizce.

aynen sözleşme kağıdının üzerinde yazar doğrusu xxx@ttnet ve şifre xxxxx bunları doğru girmessen internete giremessin wireless şifresi ise ayrı birşey ona istediğini koyabilirsin. bence sen profesyonel bir yardım al birinden hiç bilmiyorsun çok basit şeyler bunlar 2 dklık iş 2 gün uzadı.
  • aynen çok haklısınız.Peki son bi soru daha sorucam sonra da kapatıcam konuyu :) illa bu adsl in eskiden yapılmış sözleşmesindeki xxxxx@ttnet i mi kullanmam lazım başka kullanamazmıyım.Veya bu @ttnet i değiştirebilirmiyim.?
  • quote:

aynen çok haklısınız.Peki son bi soru daha sorucam sonra da kapatıcam konuyu :) illa bu adsl in eskiden yapılmış sözleşmesindeki xxxxx@ttnet i mi kullanmam lazım başka kullanamazmıyım.Veya bu @ttnet i değiştirebilirmiyim.?

Degistirebilirsin 444 0 375 i ara soyle hat sahibi yaninda bulunsun veya sensen annenin kizlik soyadini flan istiolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.