Şimdi Ara

yardimci olabilir misiniz :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az once bir arkadasimdan duydum arkadasi kendi bilgisayarinda ne yapiyor hangi sitelere giriyor herseyi gorebiliyormus bunu bir program ile yapiyormus.. bende ipad kullaniciyim acaba biri benim bilgisayarimada yapabilir mi ? ipad ve iphone icinde gecerli mi yani bu takip edilebilir mi?? yardimci olursaniz cok sevinirim

• tweetynazlican_1994

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 31 Temmuz 2012; 22:43:44 >
  • Keylogger diye tabir etigimiz virus cesidi. Eger bilgisayarinda keylogger varsa elbette ki takip edebilir seni. Emin olmak icin guncel bir antivirus yazilimiyla tarama yapman yeterli olacaktir. iPad icin boyle bir sey mumkun degildir. Mevcut iOS isletim sistemi sayesinde Jailbreak yapmadigin surece iPadine virus ve turevi yazilimlarin bulasmasi imkansizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkur ederim oncelikle :) peki bunu baska bir sekilde yapabilir mi hani herhangibir sekilde ipad takip edilebilir mi? :)
  • Bilgisayar diyorsun yapiyormus diyorsun ipad diyorsun? Aslinda ne demek istiyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip etmekten kastin, iPadde yaptigin seyleri gormekse; hayir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Bilgisayar diyorsun yapiyormus diyorsun ipad diyorsun? Aslinda ne demek istiyorsun?

arkadasima yapiliyormus kardesi tarafindan peki ben ipad kullaniyorum banada yapilabilir mi bu modem kullanicilari tarafindan bunu sormak istemistim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

Takip etmekten kastin, iPadde yaptigin seyleri gormekse; hayir.

evet buydu kastettigim tesekkur ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweetynazlican_1994

quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

Takip etmekten kastin, iPadde yaptigin seyleri gormekse; hayir.

evet buydu kastettigim tesekkur ederim :)

Rica ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.