Şimdi Ara

YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ya da daha doğrusu çalışmak istemiyorum.
    Oturuyorum masaya ama aşırı isteksiz.
    2-3 sayfa bakınıyorum sonra bırakıyorum. Akıp gitmiyo böyle.
    Tamam kimse çalışırken zevk almaz,seve seve çalışmaz ama benim durumum biraz farklı bundan.
    Ders durumum öyle kötü değil 30k dan mezuna kaldım.
    3. Senem bu sene sınava hazırlandığım.
    Her şeyin farkındayım ama bir şey yapmıyorum.
    Üşengeçlik mi eringenlik mi artık neyse aşamıyorum bu durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .INFINITY. -- 1 Şubat 2018; 22:28:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Velhasıl kelam ne yapmalıyım. O ilk adımı atamıyorum hiç. Atsam bile çok sürmüyor 3-5 gün geçmeden eski duruma dönüyorum.

• Plan program yaptım defalarca erteledim uygulayamadım. Artık son noktaya geldim resmen bu durum devam ederse konuların yetişmeyecek.

• Up

• Muzik dinleyerek caliş zaman hizli gecebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde gündüz mat akşam fen çalışmak planım.

Gündüz yine iyi kötü çalışıyorum ama akşama gelince kalem oynatasım gelmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam zorlamaktan başka çare yok en sıkıntılı dönemler şu sıralar.Çalışmak istemediğinde bölüm denemesi ya da videolardan konu dinlersen boş oturmak yerine ilerleme kaydetmiş olursun.Denemede çıkan yanlışlara göre konu tekrarı yapıp netleri arttırdığında yeniden çalışma şevki kazanırsın diye düşünüyorum

• aynı ben,bendeki tek sıkıntı 150-160 dakika çalıştıktan sonra bir isteksizlik geliyor ki anlatamam,derse odaklanamıyorum aynı senin gibi. mola veriyorum zaten, 25 dakika ders 5 dk mola şeklinde her 4 derste bir 25 dk uzun mola veriyorum ama işte o 6. 25 dakikada olanlar oluyor bir daha masaya oturamıyorum çok dertliyim
  • quote:

Çalışamıyorum.

Ya da daha doğrusu çalışmak istemiyorum.

Oturuyorum masaya ama aşırı isteksiz.

2-3 sayfa bakınıyorum sonra bırakıyorum. Akıp gitmiyo böyle.

Bu nasıl çıkmazdır böyle. Umarım çözüm bulursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Hocam zorlamaktan başka çare yok en sıkıntılı dönemler şu sıralar.Çalışmak istemediğinde bölüm denemesi ya da videolardan konu dinlersen boş oturmak yerine ilerleme kaydetmiş olursun.Denemede çıkan yanlışlara göre konu tekrarı yapıp netleri arttırdığında yeniden çalışma şevki kazanırsın diye düşünüyorum

Bölüm denemesi çözme fikri güzel aslında bunu hiç denemedim sıkıldığımda hep bırakıp yattım.

Bunun faydası olabilir teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

aynı ben,bendeki tek sıkıntı 150-160 dakika çalıştıktan sonra bir isteksizlik geliyor ki anlatamam,derse odaklanamıyorum aynı senin gibi. mola veriyorum zaten, 25 dakika ders 5 dk mola şeklinde her 4 derste bir 25 dk uzun mola veriyorum ama işte o 6. 25 dakikada olanlar oluyor bir daha masaya oturamıyorum çok dertliyim

Hocam 25-5 değil de

50-10 yapsan daha faydalı olacağını düşünüyorum

25-5 iki seansta bir saat olur

50-10 bir seansta bir saat geçmiş olur

Hani yapacağın şey sonuçta aynı ama bunu çok fazla parçaya bölmekten böyle oluyor sanırım sende.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Hooke

Programlarını çok dolu yapıyorsan çalışamazsın.İlk başlarda biraz rahat bir program yap.Mesela atıyorum A dersini çok seviyorsan çalışmaya onla başla 1-2 saat o dersi çalıştıktan sonra sevmediğin B dersine geç 1 saat ona çalış günü bitir.Yavaş yavaş tempon artar ben bu şekilde artırdım.

Hocam programları dolu yapıyorun evet ama hani şöyle söyleyeyim

Dolu yapmadığım takdirde yetişmeyecek konularım

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Hooke

Tempon oturana kadar çok doldurma tempon oturduktan sonra istediğin kadar doldur

Hocam sizce bu oturtma sürecinde günde kaç saat olmalı çalışma süresi ve gündw kaç ders çalışılmalı

• Saolun hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

• kütüphaneye git ama tek başına git mecbur çalışmak zorunda kalıyorsun fazla dikkat dağıtacak bir şey olmuyor
  • Çalışma mola ver bir kaç gün sonra nasıl dönüceksin bak kafanı dağıtcak şeyler yap oyun oynamayı seviyorsan oyun oyna film,dizi izliceksen izle dışarı çık kafan dağılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteBlackie

kütüphaneye git ama tek başına git mecbur çalışmak zorunda kalıyorsun fazla dikkat dağıtacak bir şey olmuyor

Şu 2-3 gün deneyeceğim bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Millikan

Çalışma mola ver bir kaç gün sonra nasıl dönüceksin bak kafanı dağıtcak şeyler yap oyun oynamayı seviyorsan oyun oyna film,dizi izliceksen izle dışarı çık kafan dağılsın

Hocam vicdan azabından geberirim o zaman da

Ama şu 2-3 gün 4 saat falan çalışmayı düşünüyorum azla başlayıp çoğaltayım diyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.