Şimdi Ara

yardımcı olabilecek bir kisi yokmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar kartın 1 gblik kısmını minitool ile böldüm ext 2 alanı oluşturdum ama swap alanı kuramıyorum. swapper for root programı hala fat 32yi görüyor sadece.
    swapper 2yide actım on yaptım hep FAİL yazıyor. nasıl swap alanı kuracağım yardım edin cihazım rootlu xperia arc s.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Her neyse. SWAP, Android de (zram haricinde) işe yaramaz bir özellik. Ayrıca hafıza kartını bölümlendirmek, yapacağınız en son şey olmalı. Swap, normal bir dosyadada çalışabilir.

Bence yol yakınkan hafıza kartını SD Formatter ile tamamen formatlayım ve Swap dan vazgeçin.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    swap alanı ile ilgili herkes iyi iyi diyor siz vazgeçin diyorsunuz? anlamadım ki ne yapmalıyıım, zramı nasıl kurabilirim anlatırmısınız acaba nette biraz arastırdımda kurulumunu anlatan yok herkes ise yaradığını yazmıs yine swap gibi:) tesekkürler bu arada

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

swap alanı ile ilgili herkes iyi iyi diyor siz vazgeçin diyorsunuz? anlamadım ki ne yapmalıyıım, zramı nasıl kurabilirim anlatırmısınız acaba nette biraz arastırdımda kurulumunu anlatan yok herkes ise yaradığını yazmıs yine swap gibi:) tesekkürler bu arada

zram cm da performans ayarlarindan yapilir, swap sd card a zarar verir ve class 10 altinda aslinda cokta fayda etmez.

sd karta zarar versin önemsiz bi tanesi 25 tl cihaz serileşsin yeter. benim cihazım ics performans ayarı yok ayarlarda zramı nasıl yapabilirim? stock kernel var birde ultimate hd rom yüklüü. swap alanınıda nasıl kuracağım anlamadım kartı böldüm swapper for root programıyla yaptım bisiler swapper 2yle yaptım bisiler ama olmadı galba hiç bi etki göremiyorum swapper for root programıda cihazın bölünen ext 2 bölümünü göstermiyor?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sd karta zarar versin önemsiz bi tanesi 25 tl cihaz serileşsin yeter. benim cihazım ics performans ayarı yok ayarlarda zramı nasıl yapabilirim? stock kernel var birde ultimate hd rom yüklüü. swap alanınıda nasıl kuracağım anlamadım kartı böldüm swapper for root programıyla yaptım bisiler swapper 2yle yaptım bisiler ama olmadı galba hiç bi etki göremiyorum swapper for root programıda cihazın bölünen ext 2 bölümünü göstermiyor?

O swaplar pek yararlı olmuyor bence ama ingilizcen varsa surdan yardim alabilirsinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1659231

• John Citizen kullanıcısına yanıt
    ingilizcem yok malesef :( bunu anlatabilirmisiniz rica etsem ?

ingilizcem yok malesef :( bunu anlatabilirmisiniz rica etsem ?

Epey uzun vallahi. Bir de ben hata yapabilirim bunu cevirirken , orda da /mount olaylari falan var ufak bir hata epey sorun teskil edebilir.

• @John Citizen nin gönderdiği linkte hafıza kartını bölümlendirerek swap alanı açmaya çalışıyor. Aynı şey.

Swap, Android de hiçbir işe yaramamakla beraber cihazı yavaşlatadabilir. Ayrıca Zram ın çalışabilmesi için destekleyen kernel gerekir.

hiç bir işe yaramadığı konusunda size hiç katılmıyorum. swap sayesinde telefonumda deli gibi donan subway srfers oyunu. hem müzik hem you tube arka planda calısırken oyunu donmadan oynatabiliyor. ama bu bir iki gün sürüyor sonra tekrar eski haline dönüyor telefon. ben swap alanını yanlıs kuruyorum hepsi bu zramide nasıl aktiflestirebilirim anlatırmısınız? kernelim uyumlu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.