Şimdi Ara

Yardıma ihtiyacım var(Sorular Sorular.. Hedef Yüksek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 2015 mağdurlarından biriyim ben de. Geçen sene çalışıp didinip 25 bin sıralama yaptım ama hedefim yüksek. Tıp fakültesi okumak ve çocuk doktoru olmak gibi büyük bir hayalim olduğundan hayallerime ve kendime bir sene daha şans verdim. Bu sene mezun olmanın verdiği bir rehavet vardı üstümde yani çalıştım ama biraz fazla rahat takıldım malum okul yok dershane yok koşuşturmacalar tamami ile bitince bir rahatlık basıyor insana. Ee malum süre iyice azaldı ve tempoyu artık üst kısımlara taşımak lazım lakin benim şöyle bir sorunum var: yapamadığım sorular ve ben onları kime sorabileceğimi bilemiyorum. Bazen soru çözümü de yetmiyor bir noktayı kaçırıyorum. Tabi bunda soruların da payı var mezun olduğum için elimden geldiğince kaliteli yayınlar çözmeye çalışıyorum onlarda biraz zor oluyor. Ee sorabileceğim kimse de yok. Demeye çalıştığım var mı burada benim atacağım soruları düzgün düzgün anlatabilecek güzel insan? Tabiki ben de elimden geldiğince karşı tarafa da yardım edebilirim. Yani bir nevi soru dostluğu istiyorum ben sorayım siz cevaplayın siz sorun ben cevaplayayım birlikte sorularımızı anlamadığımız konuları paylaşalım istiyorum. Hedefiniz yüksekse ve sizde soru paylaşımı yapmak istiyorsanız bendensiniz demektir. Hadi gelin birlikte üstünden geçelim şu soruların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vio_oiV -- 29 Aralık 2015; 1:27:41 >

• Hocam böyle showlara girmenizi hiç tavsiye etmem. Oturun çalışın, soruları buraya sorun + whatsapptan sorun.
    Birinin sorularını çözmek ayrıntılı olarak istiyorsunuz bir de çok vakit alan bir şey.6-7 soru için 1 saat gidebilir bazen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorularını biriktir aç bi konu at melek gibi adamlar var çözüyor sonra kayboluyolar işte onlar gelir yardım eder sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MABLC kullanıcısına yanıt
    Var mı anlattığım gibi sürekliliği olan bi whatsapp grubu kardeş doğru söylüyorsun sende ama işte yapamadığın sorunu da mecbur birine sorman gerekiyor onu diyorum işte :)
  • Parazat Parali kullanıcısına yanıt
    Ooo o zaman yarın ilk iş fotoğraflarını çekip atayım kesin yardım ederler diyorsun yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.