Şimdi Ara

yardıma ihtiyacım var!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp kullanıyorum bilgisayarı açtığımda sistem büyük bir hatadan kurtarıldı diye bir mesaj veriyor bu neden kaynaklanır acaba format atmama gerek varmı birde zoom x4 adsl kullanıyorum usb girişiyle bağlanıyorum bu aralar sıklaşmaya başladı usb bağlantı ışığı sönüyor birden bire sonra hiç bir sayfaya bağlanmıyor bilgisayarı tekrar açtığımda düzeliyor bunu nasıl halledebilirim şimdiden teşekkür ediyorum

• Başlat=Çalıştır= Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run burada yabancı bir exe varmı bunu kontrol et ilk önce format atmadan düzeltilebilir ama tavsiyem format atman bir de usb neden bağlanıyosun ethernet kullansan hem daha hızlı hem daha sağlıklı. Tabi mecburum diyosan o ayrı. Usb kendi kendine kapanması da aklıma virus şüpesi veriyor. Makinanı virüs temizlemesinden geçirmeni tavsiye ederim.
  • iyide bu soruniçin daha önceeden ya ramdan ya da harddiskten (cidden tam hatırlayamıyorum)kaynaklanıyor dediler...
  • Kalitesiz ramlerden kaynaklanan bir sorun olabilir...
  • o pencere açıldığında dikkatle oku, bir yerden teknik detaylara ulaşırsın..
    unuttum nerede idi...sayfa altında bir kelimeye tıklıyordun sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JjJj

yorum da bulunman daha iyi olurdu

sistemini kasn bir durum var demek ki ramlerini çıkar tak fanlarını power supleyyini kontrol et
    ekran kartından bile kaynaklanabilir bunlar bilgisayar açılmadan direk donanımsal bir de yazılımsal olarak düşünelim kullandığın programlar çalışırken çalıştığı esna da pc yi kapatmandan dolayı böyle bir sorun verebilir veya bazı programları kapatmaya çalıştığın da veya kapatamadığn da sistem bundan ciddi bir şekilde etkilenmiş olabilir hrşeyi kontrol etmek gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayunı hata bende de şu şekilde meydana geliyor:

hiçbir sebep yokken bilgisayar kendini resetliyor ve açılınca da

Microsoft Windows
    sistem büyük bir hatadan kurtarıldı.

ayrıntılara tıklayınca,

"Bu hatadan görüntü birimi (geforce fx 5200) sorumluymuş gibi görünüyor. Satıcınızla görüşün" yazıyor...

ne bunun sorunu anlamadım. oyun filan da oynamam fazla yüklenmiyorum karta ama bazen iki günde bir bazen ayda 1 oluyo hiç belli olmuyo ne zaman olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.