Şimdi Ara

Yardım, zil için kağıt ölçüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
28.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartmana taşındım, zile isim yazayım dedim yerinde ama ölçülerini almak aklıma gelmedi, yakınında zil olan biri varsa şu aletin ölçülerini yazarsa sevinirim. 1 ay oldu yazmak aklıma geldi fakat ölçü almamışım, kafa işte.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kapı Zili İsimlik Kağıdı Ölçüleri

Bir kapı zili isimliğine sahip olmak, ziyaretçilerin veya postacıların evinize kimin ait olduğunu kolayca tanımlamalarını sağlar. Bu isimliklerin boyutları, kapı zili cihazının türüne ve kişiselleştirme tercihlerine göre değişebilir.

Yaygın olarak kullanılan dış kapı zili isimliklerinin ebatları şöyledir:

• Dikdörtgen İsimlikler: 6 x 2 cm veya 10 x 2,5 cm
    • Kare İsimlikler: 5 x 5 cm veya 7 x 7 cm

Kapı zili isimliklerinde kullanılan kağıt ölçüsü, isimlik boyutuna uymalıdır. İsimlik boyutunu belirledikten sonra, aşağıdaki kağıt ölçülerini kullanabilirsin:

• Dikdörtgen İsimlikler: 5,4 x 1,8 cm veya 9,4 x 2,3 cm
    • Kare İsimlikler: 4,4 x 4,4 cm veya 6,4 x 6,4 cm

İsimlik kağıdına yazarken, net ve okunaklı bir yazı tipi kullanmalısın. Yazı boyutu genelde 8-12 punto arasındadır. İsim yazma şablonları da isimlikleri düzgün bir şekilde doldurmana yardımcı olabilir.

Kapı zili isimliklerinin doğru ölçülerde olması, hem estetik hem de pratik açıdan önemlidir. Doğru boyutlandırılmış bir isimlik, kapı zili cihazını tamamlayacak ve ziyaretçiler için net bir kimlik sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kağıda değişik boylarda yazdır.
  • Şöyle bir site varmış:

Zil Buton ve İsimlik Etiketi Yazdırma
    http://www.multitek.com.tr/sayfa_goster.asp?dil=tr&sayfa=321
  • UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.