Şimdi Ara

Yardım Yapı kredi kartı Yapılandırma Gecikme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapı kredi play kartıma 24 ay borç yapılandırması yapmıştım 3.taksitin ödemesi 13 gün gecikti yarın 14 gün olacak ve bankadan arayan kişi eğer taksiti yarına kadar ödemessen ihtarname çekilir dedi.Kredi puanım önemli değil onu etkileyebilir de bankaların yasal işlem yapabilmesi için gereken minimum gecikme 30 gün değil miydi?Ben yarın ödemessem ve 10 gün sonra ödesem 23 günlük gecikmeyle problem yaşar mıyım gecikme faizi dışında?

• up acil
  • Yapılandırma süresi hakkımda bilgim yok fakat şunu söyleyeyim. Bankalar müşteriyi korkutmak amacıyla kelime oyunu yapıyorlar artık. İhtarname mi yoksa ihbarname mi? Kk gecikmesinde bile hemen arayıp ihbarname süreci başlayacak diyorlar. İhbarname tırışkadan adam korkutmak için söylenen bir terim oldu. İhtarname derlerse kork. İhtar resmi uyarı oluyor bildiğim kadarıyla. Bir zamanlar araştırmıştım aklımda kalan bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitehaired

Yapılandırma süresi hakkımda bilgim yok fakat şunu söyleyeyim. Bankalar müşteriyi korkutmak amacıyla kelime oyunu yapıyorlar artık. İhtarname mi yoksa ihbarname mi? Kk gecikmesinde bile hemen arayıp ihbarname süreci başlayacak diyorlar. İhbarname tırışkadan adam korkutmak için söylenen bir terim oldu. İhtarname derlerse kork. İhtar resmi uyarı oluyor bildiğim kadarıyla. Bir zamanlar araştırmıştım aklımda kalan bunlar

Olay çok saçma yani hadi birkaç taksit birikti diyelim o zaman yasal süreç başlayabilir ama 14 gün gecikme ile yasal süreç mi olur bunlar kafa buluyo benimle herhalde
  • Şimdi araştırdım tekrar. 3 taksit aksatmadığın sürece sıkıntı olmuyor. 2 taksit geriden gelebilirsin yani.

Dediğim gibi bankalar insanı korkutmak için ihbarname diye bir sözcük kullanmaya başladılar. İnsan bilmeyince ihtar ve ihbar aynı şey gibi geliyor. Yani bildiğin laf ebeliği yapıyorlar. Bazen benimde kk ödemem gecikiyor. Hemen 1 hafta içinde arayıp ihbarname süreci başlayacak diyerek göz korkutmaya çalışıyorlar. 90 gün geçmeden hiçbirşey olmadığını önceki deneyimlerimden bildiğim için hiç takmıyorum bile. Sende canını sıkma yapılandırma da aynı şekilde işliyor. 90 gün geçmeden sıkıntı yaşamazsın. Attığım linkte kolay anlaşılır şekilde anlatmışlar, oku istersen

http://www.paylashan.com/yapilandirilan-kredi-karti-odenmezse-ne-olur/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.