Şimdi Ara

YARDIM-XBOX 360 LIVE HESAP ASKIYA ALINDI-ÇÖZÜLDÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar.arkadaşlar yardım talebime cevap verecek birilerini arıyorum.sorunumu microsoft türkiye xbox yardım masasını aradığım halde onlar bile çözemediler.işin açıkcası ordaki destek veren personeller bana pekte profesyonel gelmedi.sorunuma gelecek olursam;

ödeme seçeneklerini güncelleştirmem konusunda uyarı geldi ve gold hesabım askıya alındı.ne xbox.com nede ona bağlı mail adresim üzerinden güncelleme yapamıyorum.ödeme yapıp açtıracam paypal ıda kredi kartı eklemesinide kabul etmiyor ve hiç bir şekilde hesaba erişime izin vermiyor.

bilgisi olan yardım edecek arkadaşlara şimdiden tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoldagezen -- 22 Mart 2013; 10:40:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

herkese iyi forumlar.arkadaşlar yardım talebime cevap verecek birilerini arıyorum.sorunumu microsoft türkiye xbox yardım masasını aradığım halde onlar bile çözemediler.işin açıkcası ordaki destek veren personeller bana pekte profesyonel gelmedi.sorunuma gelecek olursam;

ödeme seçeneklerini güncelleştirmem konusunda uyarı geldi ve gold hesabım askıya alındı.ne xbox.com nede ona bağlı mail adresim üzerinden güncelleme yapamıyorum.ödeme yapıp açtıracam paypal ıda kredi kartı eklemesinide kabul etmiyor ve hiç bir şekilde hesaba erişime izin vermiyor.

hocam aynı sey benım basıma gelmışti gecen sene k.k den otomatık odeme secılıydı xboxlive gol uyelıgımı ototmatık yenılemısler ama k.k lımıt olmadıgı ıcın 1 hafta sonra devamlı maıl gelmeye basladı aldırmadım ilk zamanlar 2 hafta sonra live hesabımı askıya aldılar bende baska bır k.k bulup xbox.com dan odeme seceneklerın den k.k nı gırıp odemeyı yaptım hemen aktiv oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

herkese iyi forumlar.arkadaşlar yardım talebime cevap verecek birilerini arıyorum.sorunumu microsoft türkiye xbox yardım masasını aradığım halde onlar bile çözemediler.işin açıkcası ordaki destek veren personeller bana pekte profesyonel gelmedi.sorunuma gelecek olursam;

hocam aynı sey benım basıma gelmışti gecen sene k.k den otomatık odeme secılıydı xboxlive gol uyelıgımı ototmatık yenılemısler ama k.k lımıt olmadıgı ıcın 1 hafta sonra devamlı maıl gelmeye basladı aldırmadım ilk zamanlar 2 hafta sonra live hesabımı askıya aldılar bende baska bır k.k bulup xbox.com dan odeme seceneklerın den k.k nı gırıp odemeyı yaptım hemen aktiv oldu

anladım hocam.bende dün sonunda paypal üzerinden ödemeyi gerçekleştirdim ücreti aldılar ödeme seçeneği güncellendi ama halen aktif olmadı.(bana verilen uyarıda hesabın açılmanın biraz aman alabileceği yazıyor ama 14 saat geçti)bunlar neden bekletiyor olabilirler acaba.

• sorun amerika merkez ile irtibata geçilince çözüldü.herkese tşkler yardımlarından ötürü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 23 Hesap Satışı (PC)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.