Şimdi Ara

Yardım : w810i patch ve flash tema yüklemesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuyu açmadan önce sony-ericsson bölümündeki tüm konuları sonuna kadar okudum fakat yinede yapamadıgım için konu açma gereği duydum umarım yardımcı olursunuz.

telefonun yazılım özelliği = (ne deniliyo tam emin değilim) cid49 031

bugun yaptıklarım;

* settollite adlı programı edinip yükledim yani yükledim denilemez sadece .exe dosyası ile çalıştırıyorum.

* flash teme yüklemek için "Move flash to card v2 W810i R4EA031.vkp" isimli dosyayı indirdim.

* settollite adlı programı açıp ahmetbaba adlı user ın açtığı konudaki gibi "telefon modelini seçip misc files" dedikten sonra telefonu c ye basıp bağladım.

buraya kadar normal ama telefonu c ye basıp bağlayınca hiçbirşey olmuyo. ve telefonu bozmaktan korkuyorum. telefon kapalıyken mi takacagım yoksa telefon açıkken mi ? telefonu taktıgımda (c ye basılı tutarken dosya transferi yada telefon modu seçim ekranı) geliyor.

ayrıca flash temaları nasıl kullanacağım bir türlü anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekleme: Galiba program telefonu algılamıyor

• flash driver'i da yuklersen telefonunu tanıyacaktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

flash driver'i da yuklersen telefonunu tanıyacaktır..

flash driver nedir acaba ve nasıl yüklerim yardımcı olabilir misin ?
  • al dostum
    http://www.dosya-upload.net/download.php?file=464950

sana tavsiyem setool ile gdfs'ni yedekle.anlatımlarda bunun da açıklaması var.neye yarar? setool'de yanlış bi işlem yapıp telefonun açılmazsa açmak için gerekli
  • @fever

şuan dosyayı çekip deneyeceğim çok teşekkür ederim.

zaten ilk aklıma gelen gdfs yedeklemekti ama telefonu görmediği için onuda yedekleyemedim. sorunu halledemezsem bir süre daha başınızı ağrıtırım.
  • sorun hallolmuştur. yardımlarından dolayı fever2006 ya çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.