bu konuyu açmadan önce sony-ericsson bölümündeki tüm konuları sonuna kadar okudum fakat yinede yapamadıgım için konu açma gereği duydum umarım yardımcı olursunuz.
telefonun yazılım özelliği = (ne deniliyo tam emin değilim) cid49 031
bugun yaptıklarım;
* settollite adlı programı edinip yükledim yani yükledim denilemez sadece .exe dosyası ile çalıştırıyorum.
* flash teme yüklemek için "Move flash to card v2 W810i R4EA031.vkp" isimli dosyayı indirdim.
* settollite adlı programı açıp ahmetbaba adlı user ın açtığı konudaki gibi "telefon modelini seçip misc files" dedikten sonra telefonu c ye basıp bağladım.
buraya kadar normal ama telefonu c ye basıp bağlayınca hiçbirşey olmuyo. ve telefonu bozmaktan korkuyorum. telefon kapalıyken mi takacagım yoksa telefon açıkken mi ? telefonu taktıgımda (c ye basılı tutarken dosya transferi yada telefon modu seçim ekranı) geliyor.
ayrıca flash temaları nasıl kullanacağım bir türlü anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
Ekleme: Galiba program telefonu algılamıyor
flash driver'i da yuklersen telefonunu tanıyacaktır..
quote:
Orjinalden alıntı: fever2006
flash driver'i da yuklersen telefonunu tanıyacaktır..
flash driver nedir acaba ve nasıl yüklerim yardımcı olabilir misin ?
sana tavsiyem setool ile gdfs'ni yedekle.anlatımlarda bunun da açıklaması var.neye yarar? setool'de yanlış bi işlem yapıp telefonun açılmazsa açmak için gerekli
@fever
şuan dosyayı çekip deneyeceğim çok teşekkür ederim.
zaten ilk aklıma gelen gdfs yedeklemekti ama telefonu görmediği için onuda yedekleyemedim. sorunu halledemezsem bir süre daha başınızı ağrıtırım.
sorun hallolmuştur. yardımlarından dolayı fever2006 ya çok teşekkür ederim.