(index:112) de bir syntax hatası var. javascript yorumlayıcı beklenmeyen bir karakter gördüğünden apışığ kalmış (unexpected identifier). Bunu çözmeden daha sonraki satırlarda gelen hataların gerçekten hata olup olmadığını anlayamazsınız. Önce unexpected identifier a bakın. Muhtemelen fazladan bir < ya da > işareti (taglarda, ya da kodda yanlış basılmış fazladan bir karakter... Syntax Error var.
NPRogress i include etmeden önceki satırlara bakın
quote:
Orijinalden alıntı: tezcancirakoglu
(index:112) de bir syntax hatası var. javascript yorumlayıcı beklenmeyen bir karakter gördüğünden apışığ kalmış (unexpected identifier). Bunu çözmeden daha sonraki satırlarda gelen hataların gerçekten hata olup olmadığını anlayamazsınız. Önce unexpected identifier a bakın. Muhtemelen fazladan bir < ya da > işareti (taglarda, ya da kodda yanlış basılmış fazladan bir karakter... Syntax Error var.
SELAM
ben nerde oldugunu bile bilmiyorum ama heryere baktım. (vbulletin script)
ve ben > < gibi fazladan bişe göremedim ama dediğiniz gibi farklı problemde olabilir fakat nasıl düzelteceğimi hiç bilmiyorum bir şans daha verirmisiniz ?
mesela 112 diyor vbulletinde böyle bi olay yokki :( yani vb de index yok.yani varda kullanıcılar asla içine harf bile yazmaz yazmamıştır dolayısıyle 112 yi nasıl bulacagöı ve ne yapıcagımı bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: tezcancirakoglu
NPRogress i include etmeden önceki satırlara bakın