Şimdi Ara

Yardım: Type C'den ses + OTG nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar. Yurt dışından getirip kullandığım Huawei MediaPad M5 Marka tableti var. Klavye mouse bağlantısını Type C üzerinden yapıyorum. Ancak tabletin ayrıca aux çıkışı olmadığı için ve sesi de dönüştürücü ile Type C üzerinden kulaklığa verdiği için Aux kulaklıkla ses alamıyorum. Bluetooth kulaklık ses gecikmesinden dolayı kullanmak istemiyorum. UsB çoklayıcım da var ona UsB kulaklık bağlasan Android cihazda çalışıp çalışmayacağından emin değilim. Bunun için özel dock stationlar var ancak onlar da oldukça pahalı. Ekonomik bir çözüm önerisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.



  • https://tr.aliexpress.com/item/32915927509.html

    Bunun bir usb sine klavye birine mouse birine usb 7.1 gamer mikrofonlu kulaklık bağlıyorum. Aynı zamanda ürünün type c şarj girişinden de sarja takip hdmi den de görüntüyü 122 ekran tv ye aktarıyorum mis gibi kullaniyorum tavsiye ederim. Ugreen her konuda başarılı ürünler yapıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistik81 -- 16 Mayıs 2020; 16:23:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UsB kulaklık calışıyorsa çok iyi olacak. Sipariş verdim inşallah driver sorunu olmaz. Aldığım kulaklığın desteklediği sistemler kısmında Android yazmıyor çünkü. Cevap için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.