Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim makinem sağlamdır Ama Bir ara elektrikler gidip gelmişti ve tam o zamandan beri Sürekli C9 veriyor Sadece Premiumlu chara girebiliyordum artık onada giremiyorum bağlantıda bir sorun var heralde nasıl halledebilirim internet kesilmiyor ama C9 verip Duruyor Yardım edebilirseniz sevinirim....
C9 sorunun internetle değilde oyunla ilgili bir sorun olduğunu biliyorum. (yanlışta bilgi vermeyim)
Sanırım şuanda o sorunu yaşamıyorsundur.
Yaşıyorsun modeminin fişini çek ve bir daha tak...
Umarın düzelir
yok bu bir anlık şey deil bayadır bekliyorum foruma yazmak için ama bugun yazdım iyice aksileşti kaç kere hepsini çıkardım geri taktım burda sorun olduğundan int. cafe ye gidiyorum orda vermiyor bu oyundan diil internetten veya dediğim gibi elektrikler bi ara gitmişti pc açıktı zarar verdi heralde ondan dolayı olsu böyle nasıl düzelicek anlamadım gitti...
Silkroadın içindeki dosyalar büyük ihtimal zarar görmüştür
Silkroadın cd varsa tekrar yüklemeyi dene..
ohoo 2-3 kere sildim yukledim xD
quote:
Orjinalden alıntı: ___MaSTeR___
ohoo 2-3 kere sildim yukledim xD
Ozaman bişey demiyorum
Oyuna girerken connecte ve confirm e mouseyle basın klavyeye fazla yüklenmeyin
Orjinalden alıntı:canalp C9 sorunun internetle değilde oyunla ilgili bir sorun olduğunu biliyorum. (yanlışta bilgi vermeyim)
Sanırım şuanda o sorunu yaşamıyorsundur.
Yaşıyorsun modeminin fişini çek ve bir daha tak...
Umarın düzelir
kardeş c9 internet problemidir bizzat dün yaşadım ... oyun gayet güzel oynuyodu lagsız ws.. 1 saat sonra kardeş aşağıda wowun patchlerini kurmaya başlamış benim oyun dondu oyunu kapattım bi dahada c9 dan oyuna giremedim... ama patch bitince gene düzeliyo yani ya ttnet ya senin h..vanlığından internete fazla yükleme yaptığında c9 alıyosun
oyunla alakası yok sanırım c9 ttnet yüzünden oluo
belki de win. zarar görmüştür yani internetle ilgili dosyaları.çünkü "adsl"i bağlattırdığımda bilgisayarıma internet bile gelmiyordu.mecburen format attırdım ve düzeldi.sen windowsu bi onar.olmadı format at malesef aklıma bunlar geliyo sadece.ben de internetin yavaşlağından kaynaklanan bi sorun diye biliyorum ama elektrikler gitti böyle oldu diyosun.aklıma bu çözümler geldi.denemesi bedava
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme