Şimdi Ara

Yardım: Sansa Clip+ mı Ipod nano 4-5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HTC Evo 3d telefon kullanıyorum ve Marshall Major kulaklık aldım, telefonumda sıradan bir kulaklıkmış gibi ses veriyor çok bir artısını göremedim açıkçası ve bir müzik çalar almaya karar verdim. Aklımda Sansa clip+ yada Ipod Nano 4 var ama siz ne önerirsiniz ? Bütçem 150 liraya kadar..

• Clip+ kullanıcısıyım rockbox yapmadım hala , kendi kulaklıgı ile beni şaşırtmıştı, flac'da bile sorunsuz çalışıyor.clip plus + rockbox daha cazip geliyor. Diğer ürün nasıldır bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

Clip+ kullanıcısıyım rockbox yapmadım hala , kendi kulaklıgı ile beni şaşırtmıştı, flac'da bile sorunsuz çalışıyor.clip plus + rockbox daha cazip geliyor. Diğer ürün nasıldır bilmiyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için, başka kullanan arkadaşlardan da fikir bekliyorum..
  • Major kulaklığınla enstrümental müzikleri çok güzel dinlersin. Nano alırsan bu üstüne daha da kalite katacaktır ama sadece bu türdeki müziklerde. Clip+ alırsan da mid ve bass ağırlıklı müzikleri yeterli kalitede dinleyebilmen için bu kulaklığın yetmeyecektir. Clip+ ve nanoyu uzun süre kullanan biri olarak söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm_emreakyil

Major kulaklığınla enstrümental müzikleri çok güzel dinlersin. Nano alırsan bu üstüne daha da kalite katacaktır ama sadece bu türdeki müziklerde. Clip+ alırsan da mid ve bass ağırlıklı müzikleri yeterli kalitede dinleyebilmen için bu kulaklığın yetmeyecektir. Clip+ ve nanoyu uzun süre kullanan biri olarak söylüyorum.

Dinlediğim müzik türüde Jazz, Reggae ama bassıda düzgün olsun istiyorum. Çok kararsız kaldım ya kulaklık seçiminide hatalı yapmışım gibi geldi şimdi..
    Teşekkürler yorumunuz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_Kaya

quote:

Orijinalden alıntı: bm_emreakyil

Major kulaklığınla enstrümental müzikleri çok güzel dinlersin. Nano alırsan bu üstüne daha da kalite katacaktır ama sadece bu türdeki müziklerde. Clip+ alırsan da mid ve bass ağırlıklı müzikleri yeterli kalitede dinleyebilmen için bu kulaklığın yetmeyecektir. Clip+ ve nanoyu uzun süre kullanan biri olarak söylüyorum.

Dinlediğim müzik türüde Jazz, Reggae ama bassıda düzgün olsun istiyorum. Çok kararsız kaldım ya kulaklık seçiminide hatalı yapmışım gibi geldi şimdi..
    Teşekkürler yorumunuz için.

Şu anki kulaklık(Major) ile ipodun herhangi bir modeli çok uyumlu olacaktır. Bass tamamen sönmeyecek elbette, söylediğiniz müzik türlerine göre gayet yeterli bass alırsınız emin olun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.