Bildirim
Yardım: Sansa Clip+ mı Ipod nano 4-5 mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Clip+ kullanıcısıyım rockbox yapmadım hala , kendi kulaklıgı ile beni şaşırtmıştı, flac'da bile sorunsuz çalışıyor.clip plus + rockbox daha cazip geliyor. Diğer ürün nasıldır bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: LTWYL
Clip+ kullanıcısıyım rockbox yapmadım hala , kendi kulaklıgı ile beni şaşırtmıştı, flac'da bile sorunsuz çalışıyor.clip plus + rockbox daha cazip geliyor. Diğer ürün nasıldır bilmiyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için, başka kullanan arkadaşlardan da fikir bekliyorum.. -
Major kulaklığınla enstrümental müzikleri çok güzel dinlersin. Nano alırsan bu üstüne daha da kalite katacaktır ama sadece bu türdeki müziklerde. Clip+ alırsan da mid ve bass ağırlıklı müzikleri yeterli kalitede dinleyebilmen için bu kulaklığın yetmeyecektir. Clip+ ve nanoyu uzun süre kullanan biri olarak söylüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: bm_emreakyil
Major kulaklığınla enstrümental müzikleri çok güzel dinlersin. Nano alırsan bu üstüne daha da kalite katacaktır ama sadece bu türdeki müziklerde. Clip+ alırsan da mid ve bass ağırlıklı müzikleri yeterli kalitede dinleyebilmen için bu kulaklığın yetmeyecektir. Clip+ ve nanoyu uzun süre kullanan biri olarak söylüyorum.
Dinlediğim müzik türüde Jazz, Reggae ama bassıda düzgün olsun istiyorum. Çok kararsız kaldım ya kulaklık seçiminide hatalı yapmışım gibi geldi şimdi..
Teşekkürler yorumunuz için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Berk_Kaya
quote:
Orijinalden alıntı: bm_emreakyil
Major kulaklığınla enstrümental müzikleri çok güzel dinlersin. Nano alırsan bu üstüne daha da kalite katacaktır ama sadece bu türdeki müziklerde. Clip+ alırsan da mid ve bass ağırlıklı müzikleri yeterli kalitede dinleyebilmen için bu kulaklığın yetmeyecektir. Clip+ ve nanoyu uzun süre kullanan biri olarak söylüyorum.
Dinlediğim müzik türüde Jazz, Reggae ama bassıda düzgün olsun istiyorum. Çok kararsız kaldım ya kulaklık seçiminide hatalı yapmışım gibi geldi şimdi..
Teşekkürler yorumunuz için.
Şu anki kulaklık(Major) ile ipodun herhangi bir modeli çok uyumlu olacaktır. Bass tamamen sönmeyecek elbette, söylediğiniz müzik türlerine göre gayet yeterli bass alırsınız emin olun.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kz zs10 pro x
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- bose quietcomfort ultra earbuds
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklık önerisi
- en iyi bluetooth kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- airpods pro özellikleri
- airpods seri no sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X