Bildirim
YARDIM!! PS2 component kablo görüntü alamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ayarlarınad hd görüntü ayarı varsa onları yap belki o yüzdendir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg_1453 -- 3 Eylül 2007; 12:10:23 > -
quote:
Orjinalden alıntı: asdfg_1453
ayarlarınad hd görüntü ayarı varsa onları yap belki o yüzdendir
ps2 ayarlarından mı olacak
( görüntü alamıyorum şu anda, scart kablo bulup onunlamı ayralara girmem gerekir)
Soru biraz cahilce olduysa kusura bakma.. -
Dostum panik yapmana gerek yok aynı şeyi bende yaşadım. Şimdi öncelikle PS2'yi Av kablosu ile bagla tvye. Sonra ayarlardan video out put gibi bisey olacak onu component yapiyosun Y'PbPr gibi bişey yazar component yazmaz. onu ayarlayinca gorntu gidecektir sende tv nin inputundan componenta getir tv yi. bu kadar. -
quote:
Orjinalden alıntı: h.u.s©
Dostum panik yapmana gerek yok aynı şeyi bende yaşadım. Şimdi öncelikle PS2'yi Av kablosu ile bagla tvye. Sonra ayarlardan video out put gibi bisey olacak onu component yapiyosun Y'PbPr gibi bişey yazar component yazmaz. onu ayarlayinca gorntu gidecektir sende tv nin inputundan componenta getir tv yi. bu kadar.
-
quote:
Orjinalden alıntı: h.u.s©
Dostum panik yapmana gerek yok aynı şeyi bende yaşadım. Şimdi öncelikle PS2'yi Av kablosu ile bagla tvye. Sonra ayarlardan video out put gibi bisey olacak onu component yapiyosun Y'PbPr gibi bişey yazar component yazmaz. onu ayarlayinca gorntu gidecektir sende tv nin inputundan componenta getir tv yi. bu kadar.
teşekkürler...
akşama denemesini yapıcaz -
Dostum bu arada PC51 nasil memnun kaldin mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X