Şimdi Ara

YARDIM!! PS2 component kablo görüntü alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yardım eden olursa sevinirim.

ps2 için komponent kablo aldım. Plazmaya ( 50LGPC51) bağlantıda sorun yaşıyorum.
    Ses geliyor ancak görüntü alamıyorum.
    Nerede hata yapıyorum nasıl düzeltebilirim??

• ayarlarınad hd görüntü ayarı varsa onları yap belki o yüzdendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg_1453 -- 3 Eylül 2007; 12:10:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

ayarlarınad hd görüntü ayarı varsa onları yap belki o yüzdendir

ps2 ayarlarından mı olacak
    ( görüntü alamıyorum şu anda, scart kablo bulup onunlamı ayralara girmem gerekir)
    Soru biraz cahilce olduysa kusura bakma..
  • Dostum panik yapmana gerek yok aynı şeyi bende yaşadım. Şimdi öncelikle PS2'yi Av kablosu ile bagla tvye. Sonra ayarlardan video out put gibi bisey olacak onu component yapiyosun Y'PbPr gibi bişey yazar component yazmaz. onu ayarlayinca gorntu gidecektir sende tv nin inputundan componenta getir tv yi. bu kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: h.u.s©

Dostum panik yapmana gerek yok aynı şeyi bende yaşadım. Şimdi öncelikle PS2'yi Av kablosu ile bagla tvye. Sonra ayarlardan video out put gibi bisey olacak onu component yapiyosun Y'PbPr gibi bişey yazar component yazmaz. onu ayarlayinca gorntu gidecektir sende tv nin inputundan componenta getir tv yi. bu kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: h.u.s©

Dostum panik yapmana gerek yok aynı şeyi bende yaşadım. Şimdi öncelikle PS2'yi Av kablosu ile bagla tvye. Sonra ayarlardan video out put gibi bisey olacak onu component yapiyosun Y'PbPr gibi bişey yazar component yazmaz. onu ayarlayinca gorntu gidecektir sende tv nin inputundan componenta getir tv yi. bu kadar.

teşekkürler...
    akşama denemesini yapıcaz
  • Dostum bu arada PC51 nasil memnun kaldin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMİ mı ? Component HDTV mi ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.