Şimdi Ara

yardım proagent//truva atı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bnde dün akşam aniden truva atı bulundu dedi avast off off çok üzülüorum şuan .dosyann tarihine baktım taa şubatta ve bi anda truva atı bulundu dio bu nası iştr anlamadım.ayrıca çarım msn adresim felan daa soyulmadı acaba o proagent sahibi bnm bilgisayarı unutmusmudur yoksa bugnmü dün akşammı faaliyete gecti adam ve ölece bnm avast alarm verdi?.şuan bilgisayarda knightla ilgili dosya yok tarattım 2kere avsttala 10 saat srdüğ topma şuan virüs yok 6 tane çıktı hepside karantinada 1i proagent naapmalıyım söleyn pls

• proratı inndir onun server temizlkemesi var ondan temizle kolay gelsin

www.prorat.net burdan inndir eğer yapamassan resimle anlatabilirim ama türkçe zaten çözersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6598CF6A3 -- 23 Ağustos 2007; 19:43:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahin141

proratı inndir onun server temizlkemesi var ondan temizle kolay gelsin

www.prorat.net burdan inndir eğer yapamassan resimle anlatabilirim ama türkçe zaten çözersin

kusura bakma ama sana güvenebilceimi sanmıorum diğer konunu gördüm keyloger atmaya çalısıosun başkalarına.banada atmaya çalışmadıın ne malum?
  • Nasıl yani...

quote:

Orjinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

quote:

kusura bakma ama sana güvenebilceimi sanmıorum diğer konunu gördüm keyloger atmaya çalısıosun başkalarına.banada atmaya çalışmadıın ne malum?

• quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Nasıl yani...

quote:

Orjinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_16936315/tm.htm

• yokmu yardım etcek?
  • quote:

o dedigin zaten kendisi trojan isi yok adamin guvenip bi'de onla temizlicek vah vah..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EXE EDİTORLERİ YARDIM
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • spyware temzliyebilrmi??
  • saglam bi antivirus bi'De anti spyware programi kur sistemine guvenli kipte acip tarat makineyi.. modemin de firewall varsa acik olsun portlarini da kontrol et.
  • spyware doctor alır aşağıya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.