Şimdi Ara

EXE EDİTORLERİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Elimde türkçeye çevirmek istediğim bir program var.İsmi DB-WEAVE.Bir takım exe editor programlarıyla programın içindeki hata mesajlarını türkçeleştirdim ama asıl yapmam gereken program içerisindeki ''save,save as,load,open'' gibi sekmeleri türkçeleştirmek ve elimdeki programlar bunu yapamıyor.Ne tarz bir program önerebilirsiniz.Benim için gerçekten çok önemli lütfen yardım edin.

• ilk once PE Explorer, Resource Hacker gibi programları deneyebilirsin. Lakin eğer ilk başta Resource Hacker gibi programları deneyecek olursan, bir çok exe uygulaması koruma amaçlı ve yerden tasağruf için Upx gibi bir takın sıkıştırma biçimleriyle sıkıştırılmaktadır. Eğer senin DB-WEAVE dosyan böyle bir sıkıştırma biçimiyle sıkıştırılmış ise Resource Hacker ve benzerleriyle editleme yapmam zor. Bu yüzden ilk önce bu sıkıştırma biçimini bulup sıkıştırmayı açman lazım.
    Lakin Pe Exlorer bir çok sıkıştırma metodunu otomatik tanıyıp açmaktadır. Senin yerinde olsam önce bunu denerdim. Değiştirmek istediğin kelimeyi aratıp hızlı bir şekilde bulup değiştirebilirsin.
    Diyelim yine olmadı. O zaman Hex editorler ile deneme yapabilirsin. Ama bunda da sıkıştırmaya dikkat. WinHex, UltraEdit,TinyHexer gibi bir çok başarılı Hex edit programını google arayarak bulabilirsin.
    Ayrıca Hex editorler ile yaptığın değişikliklerde dikkat et. Ne bir fazla ne bir eksik harf olacak.

Diyelim yine bir şey yapamadın. Tr ye çevirmek istediğin dosyayı upload edip link ver, Ben veya bir başka arkadaş senin ile ilgilenecektir.....
    İsersen ben kaçmadan dosyanı upload et biraz bakim......

• Selamünaleyküm, 13 yıl önce yazdığınız bu mesaj iyi derecede bilgilendiriciydi, çok işime yaradı ve teşekkürler.i ve Saygılar.

Biraz daha detaylı desteğe ihtiyacım var, acaba hâlâ buralarda mısınız ?

Destek almam mümkün mü ?

@blue_life

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chewrokee -- 7 Eylül 2022; 10:46:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.