Evet arkadaşlar tok ve derin bass alabileceğimiz f/p oranı yüksek hangisini tavsiye edersiniz. Araç Flash, dediğim gibi bagajda kabin içinde kullanılacak. Saygılarımla.
Pioneer TSW 307D2 1200 WATT kullanıyorum ben o saydıklarından.çok güzel gayet memnunum.arac corolla kabinde kullanıyorum bende gayet iyi bas vuruyor
pioneer alacaksan d2 modelini al d4 ü beslemek diğerine göre daha zor pioneer sert bas veriyor hoşuna gider
Hangisini alayım arkadaşlar 1-2 güne kadar karar vermek zorundayım. Maksimum 125 ytl ye kadar uygun olur. Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: cankart
pioneer alacaksan d2 modelini al d4 ü beslemek diğerine göre daha zor pioneer sert bas veriyor hoşuna gider
ikimizde aynı bası kullanıyoruz cankart arkadaşla ikimizde memnunuz.bana da cankart tavsiye etmişti sagolsun.130 liraya aldım çok memnunum.tavsiye ederim.d2 al diyoruz çünkü daha kolay beslersin.
Peki arkadaşlar Pioneer TS-W307D2 Subwoofer hacimsel olarak nasıl yani mıknatısı falan Jbl 1000'deki gibi küçükmü ? Resimde fazla belli olmuyor yani oturaklı bir woofer mı ? Eski Pioneer 301 leri bilen bilir bu sub ile kıyaslanırsa nedir durumu ? Saygılarımla.
Birde JBL GTO-1502D 38 cm, Pioneer TS-W307D2 ise 30 cm'lik. Sizce hangisi daha randımanlı olur. Daha farklı yorumlar yokmu arkadaşlar ? Jbl'ler çok sıska duruyor ama Pioneer'da bir al beni var ama anlıyamadım. Yorumlara devam. Saygılarımla.
tabi ki JBL GTO-1502D 38 cm, Pioneer TS-W307D2 30 cm'lik'den daha güzel ses verir ama senin bütçen 125 ytl.tavsiyemiz o yüzden pioneer 307 oldu.tercih sizin
38cm lik jbl daha fazla hacime vuracağından daha iyi ses verir fakat elinde 125 ytl var diyorsun sen o parayla birincisi garantili ürün alamazsın alıp kullandıktan sonra ilerde bobinlerin yanmayacağına kimse garanti veremez alacaksan da jbl in 30cm lik veya pioneer 307 d2 al kesinlikle d4 alma o yeni modeli fakat 4 ohm olduğu için besleme konusunda zorluk çekersin eğer istanbuldaysan doğu bankta pioneer 307d2 100 ytl ye aldım ben yaklaşık 5 ay önce
hacback araçta bahsettiğiniz basların arasından 38 cm jbl çok iyi çalışırdı, ancak hem bu basın bobinleri sağlam değil, hem de bütçeniz yetişmez. pioneer 307d2 daha uygun seçim olur.
Arkadaşlar Jbl'in 38 cm olan subının fiyatıda 135 ytl neredeyse aynı fiyat Pioneer'la hemde kargo ücretsiz. Arada 10 ytl fark var.http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GTO-1502D-38CM-1200W-BASS-SIFIR-KARGO-BEDAVA_W0QQidZZ9626163 Ama jbl 38 cm olmasına rağmen mıknatısı çok küçük duruyor. Pioneer 307d2 daha sağlam duruyor. Fiyatları aynı olduğu için soruyorum şimdi ne yapılabilir ? Birde doğubank'dan alabileceğim yer varmı telefon numarası olan ? Saygılarımla.
Yokmu ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olan arkadaşlar ? Saygılarımla.
önemli olan mıknatısın etkisi. Bazı mıknatıslar vardır sadece metali çeker, bazı mıknatıslar vardır metale yapıştımı ayırmak çok zor olur.
Arkadaşlar yönlendirmeleriniz doğrultusunda Pioneer 307 D2 aldık, birde bunu beslemeye uygun fiyatlı sub amfisi önerilerinizi bekliyorum. Acil olursa sevinirim. Saygılarımla.
Edison traş bir marka be hocam. Ne diyorsunuz ? Pederin elinde yine ucuz Harward 508A var 4 kanal. Bunu satıp 2 kanal alıcaz. Yani Harward'ı satıp Edison almak doğru olurmu ? Bana iyi netice vermez gibi geliyor :( Kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Saygılarımla.
crunch pzi 125.4 al bence anfi 4 kanal 4x125 rms 4 ohm de 2 ohm de 4x200 rms çok güçlü ve ses kalitesi mükemmel ben kullanıyorum fiyatı 210 usd o kalite anfi için bedava bence
kardeş elindeki o d2 bası tam randıman çalıştırabilmen için mono anfi alman gerek 4 -5 kanal anfi alıp köprü yaparsan anca %50 ile çalıştırırsın
Merhabalar. İşte hocam bende uygun fiyatlı mono amfi tavsiyelerinizi bekliyorum Pioneer 307 D2 ile kullanabileceğim. Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: wescam
Merhabalar. İşte hocam bende uygun fiyatlı mono amfi tavsiyelerinizi bekliyorum Pioneer 307 D2 ile kullanabileceğim. Saygılarımla.