Şimdi Ara

YARDIM - Odinsiz Versiyon Düşürme İşlemi (Gingerbread'e) -YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung Galaxy SL i9003 telefonuma CM10.2-GalaxySL-JSS15Q-Alpha1 romunu yükledikten sonra telefonum şarj olmaz oldu. Yazılımsal bir problem oldugunu düşündüğümden dolayı versiyonu düşürmem ya da farklı bir custom rom yüklemem lazım. Fakat bilgisayar usb'den de telefonumu göremediği için Odin kullanamıyorum.

1- SD karta yükleyip Recovery Modunda downgrade yapabilir miyim?

2- Ya da mevcut yüklü romun üzerine, eski gingerbreade dönüş yapmadan yeni bir rom yükleyebilir miyim?

3- Ya da telefonum rootlu oldugundan dolayı şarj olma veya usb den baglanma için benden izin istiyor olabilir mi? Ayar menüsünden falan yapabileceğim herhangi bir şey olabilir mi?

4- Root ve Rom yüklü telefonumu Samsung garantiye şarj olmuyor diye gönderebilir miyim?

Çok madurum fikirlerinize ihtiyacım var

• mysticat kullanıcısına yanıt
    Download modunda cihazı USB ile PC ye bağladığınızda PC hiçbir şekilde görmüyorsa cihazın USB girişi bozulmuş demektir.
  • Bozulmadıgını biliyorum. sorularımdan herhangi biri hakkında bilginiz var mı?
  • SD karta farkli bir custom rom atin sonra cwm den flashlayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stock rom üzerine rom yüklemekte sakınca yok diyorsunuz yani. Ben önce 2.3.6 ya dönmek gerek diye biliyordum. Teşekkürler deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.