Şimdi Ara

YARDIM - Nvidia Physx Aktifleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Windows Vista Ultimate 64bit altında Nvidia 177.92 driveri kullanıyorum.

Physx olarak, 08.08.18 versiyonu yüklü. Ama ne demoları açabiliyorum, nede physx ile ilgili herhangi birşey yapabiliyorum.

Ekran kartım 9800GTX.

YARDIM - Nvidia Physx Aktifleştirme

Kafayı yemek üzereyim.

Sizce herşeyi tamamen silip yeniden kursam faydası olurmu?

• resim de görüldüğü gibiyse aktif zaten!!! geforce physx işaretli durumda!
  • Aktif değil. Yazdıklarımı iyi okumamışsınız demekki.

Örnek verecek olursam, UT3 LightHouse Physx bölümünü açıyorum, ilk başlarda iyi ama kırıp dökmeye başlayınca 4FPS ye kadar düşüyor.

Ve Physx demolarının hiç birini oynatamıyorum.
  • bende aynı driverları 177.92 ve 8.08.18 i kullanıorum aktif durumda ama 32bitxp de.. silip tekrar yükle olmazsa ,8.08.18 dan önceki önceki Physx driverlarını dene istersen..
  • Deniyorum şimdi, driverleri yeniden kurdum Nvidianınkinide Physx'i de.
  • dostum driverı tekrar kaldır öyle dene aynı sorun bendede olmuştu hatta otomatik kurulumda nvidia sürücüsü physx i yüklemedi sonradan yüklemiştim:D olmadı pysx in 8.06 yı dene derim
  • PhysX için DirectX Ağustos 2007 güncellemesinden sonrası yüklü olmalı (Sıfır kurulmuş Vista SP1 Ultimate x64'te bile bu hatayı verdi). Onu kurunca düzeliyor. Ayrıca UT3'te bahsettiğin sorunu kolayca aşabilirsin. Bi sitede açıklaması vardı (yabancı) ben onu yapmıştım düzelmişti. Oyunun klasöründe bulunan PhysX dll'lerini, yüklediği nVidia dll'leri ile değiştiriyordun FPS dediğin gibi düşmüyordu.

Bunları gözden geçir derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmuyor ya, olmuyor.

2 kere sildim yeniden kurdum. Physx bu sefer aktif , demoları felan açabiliyorum. Ama UT3 de halâ aynı sorun devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.