Şimdi Ara

yardım n95 carl zeiss mercek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    n95 merceği değiştirilebiliyormu ben 2 el n95 alcamda mesela onun merceğini başka bir telefonunun merceğiyle değiştirilebiliyorlarmı kazıklanmıyalımda n95 olan biri varsa n95 mercek resmini veya merceğinin orjinal olup olmadını nasıl anlarım??yardım

• lütfen yardım
  • eklemeyi unutmuşum bide alcam telefonun faturası yok adam ondan aldıma dahir kağıt vercekmiş sizce aliyimmi
  • yardım edecek yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_07_32 -- 10 Mart 2009; 12:21:41 >
  • Ve aleykum Selam.

Dikkat et carl zeiss ı değiştirip yerine Schneider-Kreuznach takmış olmasınlar. Sonra alim Allah çok kötü şeyler olur.

Şaka bir tarafa .Yok öyle bir şey DEĞİŞTİRİLEMEZ. İstediğin telefonu gidip al. Yalnız adam kendinden aldıgına dair ne kagıdı verecekmiş. Ben fatura isterimde. Bence bu işin içinde bir iş var. Adam bana güven vermedi.
  • cok şağol

şimdi alcağım telefoncu ımeı+imzası+telefonu aldığım telefoncunu ismi+kaşesini bascak+zaten alcağım yer öyle küçük bi yer değil o verdiği kağıdın bir hükmü olmıcaksa almıcam
    bende zaten n73 me veriyom kimlik fotokopisi vercem +280 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_07_32 -- 10 Mart 2009; 18:00:05 >
  • yaa kimse 2el telefon almadımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok hocam olmaz öyle şey imeisini kontrol et geçerli bi kagıt al iyicede incele bi sorun olmaz öyle mercek falan degiştirmeyle kimse ugraşmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.