Şimdi Ara

Yardım lys ilk 3k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kalan 2 ayda fizik kasıp tıpa mı gideyim yoksa edebiyat öğrenip ilk 1000 hukuklardan birine mi gideyim. Fen lisesinde okuyorum fakat fizik yapmayı sevmiyorum kimyada da eksiklerim var edebiyt ezberleyebilir miyim kafam da karısık ama bi yere yogunlaşıp bi an once karar vermem gerekiyor. yardımınıza cok ihtiyacım var. tavsiye ve tecrbelerinizi bekliyorum
     Yardım lys ilk 3k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çikolata35 Ç kullanıcısına yanıt
    önemli olan hangi derste eksiğin olup olmamasından çok kendini tıpa mı hukuğa mı yakın hissettiğin.başından beri tıp mı diyorsun yoksa?
  • Bilmiyorum kafayi yemek uzereyim ikisinin de cok zorluklari var ve kan gormeye omur boyu okumaya alisabilir miyim bilmiyorum

• Sen zaten fen lisesi secerek coktan sayisalci olmayi tercih etmissin kaldi ki derecen iyi ve fizigin tip icin hayati bir onemi yok biyoloji ve kimya kasmalisin.Basarilar.

• Edebiyatınızın temeli nedir bunu bilmeniz gerek.Ayrica hukukta koca koca anayasaları ve maddlerini ezbere bilmeniz gerecek.Ezberiniz iyi ise güzel bir edebiyat konu anlatımli alırsanız halldersiniz.Karikaturlu olanlar oldukça güzel.Ayrica NLP ve fotografık hafıza hakkında bilginiz var ise sıkıntınız olmaz korkmayın

• Sbsde 996. Olmustum var bi potansiyel ama kullanamadim mi anlamadim. Kac bine cekebilirim fizigi guzel toparlarsam sizce. Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • odtu endustri nasil girebilir mym sizce

• çikolata35 Ç kullanıcısına yanıt
    Bilkent Hukuk'a git.
  • Cok mu iyi

• uppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.