Bildirim
yardım lütfen yardım edin..!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kardeş sen hatayı başında yapmışın rogue shell kaç para bilion mu +4 ms den daha fazla olduğunu biliyorum.
Hem Ms master sonrası ii atack verir master öncesi atack düşürür.Master öncesi large breaker takmak str priestler için en iisidirMAsteri açmayı bekliceksin mecburen +4ms de master den sonra seni pek idare etmez +6 veya +7 olması lazım
-
eet çok kötü kazık yemişin -
tamam biliyorum hata oldugunu +7 mirage dagger ile takas etmiştim +4 rogue shelli..!ve lvl 60 benim master yaptım areste lvl 60 priest STRci bütün takılar +9 elbise+8..!2 lvl sonra skilllim açılcak o zaman iyi vuracak öğrendim sağolun zaten 2 lvl 'a kadarda +7 mirage sword bulurum yada basarım oynu bırakmayı düşünüyordum bi an o kadar sinir oldum öğrendim ki MS lvl 63 bi priestin işine yarıyo ama bende iron impock alacam kesn alırım gerkirse hack yaparım :) çünkü o kadar gıcık oldum mirageye...!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X