Şimdi Ara

yardım lütfen yardım edin..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • +4 mirage sword aldım +4 rogue chitin shell verdim karşılıgında ama +7 large breaker varken bende atagım iyi idi ash knight'a 1800 vuruyodum ama şimdi mirage ile 800 vuruyom yani hiç bi işime yaramadı buda beni çok üzdü ne yapmalıyım yardım edin..!



  • Kardeş sen hatayı başında yapmışın rogue shell kaç para bilion mu +4 ms den daha fazla olduğunu biliyorum.
    Hem Ms master sonrası ii atack verir master öncesi atack düşürür.Master öncesi large breaker takmak str priestler için en iisidirMAsteri açmayı bekliceksin mecburen +4ms de master den sonra seni pek idare etmez +6 veya +7 olması lazım
  • eet çok kötü kazık yemişin
  • tamam biliyorum hata oldugunu +7 mirage dagger ile takas etmiştim +4 rogue shelli..!ve lvl 60 benim master yaptım areste lvl 60 priest STRci bütün takılar +9 elbise+8..!2 lvl sonra skilllim açılcak o zaman iyi vuracak öğrendim sağolun zaten 2 lvl 'a kadarda +7 mirage sword bulurum yada basarım oynu bırakmayı düşünüyordum bi an o kadar sinir oldum öğrendim ki MS lvl 63 bi priestin işine yarıyo ama bende iron impock alacam kesn alırım gerkirse hack yaparım :) çünkü o kadar gıcık oldum mirageye...!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    YARDIM EDİN
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.