Şimdi Ara

Yardım Lutfen...!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 28 LvL FuLL int Bow kullandıgım bi char ım var.Bow skilleri lvl 22 ye kadar acık.Bow u bırakıp Sword a donmem ne kadar dezavantaj olur?Ya da bu lvl de Sword a donmem mantıklı olur mu?Skill sıfırlamak icin curse heart toplamaya basladım bile.Silk le de sıfırlayabilirim.Skill sıfırlamam sorun degil.

Cunku pvp de bow kullanan ve catır catır kesen birini gormedim..

Yardımcı olursanız sevinirim.Forumda bu konu hakkında cok aydınlanamadım..

Simdiden tesekkur ederim.

Orjinalden alıntı: Mrtgzngl

Olay yeni char acmak degil.Sorularımı anlamadın sanırım

merak etme bir cumleyi anlayamayacak kadar aptal degilim. ben sadece sana en mantıklı yol u soyledim. sen şimdi silk alıp tüm skilleri sıfırlamakla falan ugrasıcaksın bi ton işkencee curst heart toplucaksın oyun parasıyla bi ton da para vericeksin. sonra bi bakmışın istedigin gibi olmamışh yadeee başa dön. diyorum ki madem silk alabilirsin, git ozaman gold ticket al 2 hafta sonra bu char ının 2 katı olursun. hem de stat pointlerini adam gibi kullanırsın
    lutfen yardım delı olcam
    15 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    lütfen yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.