Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELİMDE 1 FOTOĞRAF VAR VE BU FOTORAFIN ORTASINDAKİ RESMİ NET OLARAK GÖRMEK İSTİYORUM FOTORAF 6600 DAN ÇEKTİM VE YAKINLAŞTIGIM ZAMAN NETLİK BOZULUYOR ONUN 1 YONTEMİ VARMI CUNKÜ GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİR FOTOĞRAF fotoğraf eklemeyi bilmiyorum

YARDIM LÜTFEN

• Hiçbirşey anlamadım fotoğrafın ortasındaki resim ne

Fotoğraf eklemyi bilmiyorum demişşin alta foto eklemişşin
  • arkadaşlar bu fotoğrafı çanakkalede askeriyedeyken çekmiştim ve çekerken orada kimse yoktu sadece oradaki nesne'nin insan'mı yoksa başka birşeymi olduğunu merak ediyorum eğer netleştirebileck varsa yapsın lütfen
  •  YARDIM LÜTFEN

kotkutma beni arkadaşım kimse yok demişsin orda resmin biraz beyazlatınca biri çıkyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylcnsntrk -- 30 Ağustos 2007; 16:29:32 >
  • ortada birisi oldugunu bende farkettim fakat yakınlaştırdıgım zaman pixel düşük oldugu için net olarak anlaşılmıyor biraz daha yakınlaşıp net bi şekilde görmemiz mümkün değilmi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacoby

ortada birisi oldugunu bende farkettim fakat yakınlaştırdıgım zaman pixel düşük oldugu için net olarak anlaşılmıyor biraz daha yakınlaşıp net bi şekilde görmemiz mümkün değilmi ??

Yaw kardeş anlamıyom ben seni pf le ben aydınlattım ve çözünülüğü biraz daha verince biraz belli oldu adam yaw . Sen digital kamerala çekmemişsinki tam olarak herşeyi yapak . Nekli çok az burda birşey olmaz arkaşın verdiği resimden
  • belki sen değilsin ama öyle yetenekli arkadaşlar vardır yapamıyorsunuzda canınız saolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacoby

belki sen değilsin ama öyle yetenekli arkadaşlar vardır yapamıyorsunuzda canınız saolsun

Saol ama öle şöle bi düşün 6600 bendede vardı çektiği resim boyutu ise 155*150 capında çekiyor yani büyüktükçe bozulur
  • tamam baba sen haklısın şimdi size bi arkadaşımın yaptıgı bilmiyorum tam olarak ne yaptıgını fotoğraf makinesinden oluşan yansımaları kaldırdıgında ortaya çıkan sonuç ve bunu insanlarla dalga geçmek amaçlı yapmıyorum

YARDIM LÜTFEN
  • cok ilginc yaa tırstım ciddiyim
  • ya sen bide bana sor bide ben geceleri o çim saha'yı sulardım gece ne bileyim garip sesler ama inanın olaiblir yani nasıl olsa çanakkale
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.