Şimdi Ara

Yardım Lütf Bu Ne Hatası? Bulamadım Bitürlü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlar internet de gezinirken sıklıkla şu uyarıyla karşılaşıyorum. explorerın açması gereken sayfada sayfa boyu su uyarıyı yazıyor. mesela tarayıcıyawww.donanimhaber.com yazıyorum ama bana asagıdakı uyarıyı acıyor tarayıcı. bu nedir arkadaşlar?

ERROR
    The requested URL could not be retrieved

--------------------------------------------------------------------------------

While trying to retrieve the URL:http://127.0.0.1:1457/(PSURL)http://www.turkiye.com/(/PSURL)(PSMETHOD)GET(/PSMETHOD)(PSIDENT)-(/PSIDENT)(PSRETURNQUEUE)0(/PSRETURNQUEUE)(PSBLOCKMODE)4(/PSBLOCKMODE)(PSIPADDR)212.155.255.79(/PSIPADDR)

The following error was encountered:

Zero Sized Reply
    Squid did not receive any data for this request.

Your cache administrator is root.

--------------------------------------------------------------------------------

Generated Fri, 30 Dec 2005 21:30:30 GMT by mebcf-7 (squid/2.5.STABLE6-mara.4)

bitürlü anlıyamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 31 Aralık 2005 17:19:17 >

• Burada dediği kadarı ile isteğin gerçekleştirilememiş ve geriye hiç cevap gelmemiş. Bence İnternet Explorer ayarlarını bir kontrol et ve default değerlerine getirerek dene.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • sorunum hala devam ediyor.
  • proxy kullanıyorsan proxy'i iptal et veya başka bir proxy kullan.
  • hayır ana bılgısayardan bana proxy ip ile baglantı gelıyor.
  • Ana bilgisayardan internet alıyorsun o zaman. Hangi şekilde interneti alıyorsun ?

a) Wireless olarak.
    b) Kablolu olarak (Yerel Ağ)
    c) Adsl modem portları ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şirinler Ülkesi -- 31 Aralık 2005 15:57:14 >
  • kablolu olarak yeral ağ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.