Şimdi Ara

Yardım lazım cevaplarınızı esirgemeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar imzada gördüğünüz psu var yukarı takılı kasamda sanki yüke binince içeri üflüyo kasa içi çok bunaltıcı bi sıcaklık oluyo yan kapaklarda 12 cm lik fanlar var altlı üstlü bunları dışarı üflettirdim öndeki içeriye arkadaki de egzos olarak kullanıyorum bu şekilde test ettigimde sorun yok ama yan kapaktakiler içeriye üfleyince kasa içi sıcaklık çok artıyo psu içeri basıyo havayı bende şöle düşündüm alttaki ni içeriye üsttekini powera yakın olanı dışarıya üflettiriym sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic Wall -- 2 Eylül 2014; 16:46:36 >

• kasanız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

kasanız nedir ?

Aopen diye bi kasa dostum markası
  • büyük ihtimalle dandik bir kasa

güç kaynağının fanı kasanın içindeki soğuk havayı kendine çektiğinden pc nin ısınması çok normal o kasaya fanların içeri doğru hava vermesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

büyük ihtimalle dandik bir kasa

güç kaynağının fanı kasanın içindeki soğuk havayı kendine çektiğinden pc nin ısınması çok normal o kasaya fanların içeri doğru hava vermesi lazım

yan kapaklardakiler 2 side içerimi versin oyunda felan bu sefer kasanın içi çok deil ama sıcak bi hava geliyo ama donanımlarda çok sıcaklık yok yani napiyim 2 side içerimi üflesin öndekide içeri arkadaki tahliye ediyo egzos fan
  • hocam zaten tavsiye edilen ön , alt ve yan paneldeki fanların içeri , üst ve arka paneldeki fanların dışarı üflemesidir
  • üstte olsa :D yokki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.