Şimdi Ara

[YARDIM] Laptopta SSD' ile HDD'i Değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Hepsiburadadan SSD siparişi verdim. Bunu eski HDD'in yerine takacağım. Sıfırdan Win7 kurmayı planlıyorum.
    Yalnız aklıma takılan birşey var.

Program ekle kaldırda

packardbell power management gibi programlar yüklüdür.
    Resimde görüldüğü üzere:

Packardbell'in sitesine girdim. Tüm Driverlarını indirdim. Ancak Bu programların setup ını bulamadım. Bunların olmaması sorun yaratır mı?

Driverlar:

Eğer sorun yaratırsa orjinal harddiski aynen kopyalamanın bir yolu var mıdır? (İçinde sistem recoverysi ile birlikte. Format atacağım zaman onu çalıştırıp sistemi kuracağım şekilde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 27 Ocak 2013; 15:30:25 >

• Sorun yaratacak birşey değildir. Chipset sürücüsünün içerisinde de olabilir o güç yönetimi ayarları. Acronis tarzı yazılımlarla cd'den veya usb bellekten boot ederek tüm disklerin kopyasını alabilirsiniz ve daha sonra yeni ssd'ye transfer edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valorite

Sorun yaratacak birşey değildir. Chipset sürücüsünün içerisinde de olabilir o güç yönetimi ayarları. Acronis tarzı yazılımlarla cd'den veya usb bellekten boot ederek tüm disklerin kopyasını alabilirsiniz ve daha sonra yeni ssd'ye transfer edebilirsiniz.

teşekkür ederi
    peki windows un kendi yedekleme sistemini kullanarak da ssd ye transfer edebilir miyim dosyaları?
    acronis in windows dan ne farkı vardır?

bir de birkaç yedek programı denedim daha önce
    ama windows u sıfırlamıyorlardı
    sadece şidiki dosyaların üzerine eski dosyaları ekliyorlardı. yani ben direkt o tarihteki bilgisayar halinde olmasını istiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 27 Ocak 2013; 16:28:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

Orijinalden alıntı: Valorite

Sorun yaratacak birşey değildir. Chipset sürücüsünün içerisinde de olabilir o güç yönetimi ayarları. Acronis tarzı yazılımlarla cd'den veya usb bellekten boot ederek tüm disklerin kopyasını alabilirsiniz ve daha sonra yeni ssd'ye transfer edebilirsiniz.

teşekkür ederi
    peki windows un kendi yedekleme sistemini kullanarak da ssd ye transfer edebilir miyim dosyaları?
    acronis in windows dan ne farkı vardır?

bir de birkaç yedek programı denedim daha önce
    ama windows u sıfırlamıyorlardı
    sadece şidiki dosyaların üzerine eski dosyaları ekliyorlardı. yani ben direkt o tarihteki bilgisayar halinde olmasını istiyordum

Windows backup ile de yapabilirsiniz aynı işlemi ama Acronis'in gördüğü Recovery part'ı görmeyebilir. Yani sadece C:\ copy yapmış olursunuz. Acronis basit ve küçük boyutlu bir program. Başka birşeye ihtiyacınız yok. Usb belleğiniz varsa oradan da aynı işlemi yapabilirsiniz acronis bootlu usb yaparak tabii...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.