Şimdi Ara

YARDIM. kullanıcı sınırlama, yönetici grup ilkeleri konusunda uzman arkadaşlar. gpedit.msc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ev bilgisayarımda adminastator olarak hesabımı kurdum şifremi koydum ve benden harici girecekler için 2.oturumu kurdum fakat bu oturuma sınırlamalar veya izinler getirmek istiyorum.2. oturum kurulumdan sonra hiçbir exe dosyasını çalıştırmıyor. yönetici grup ilkeleri izin vermiyor diyor. bu izinleri nasıl değiştiririm.sadece 2. oturum için.mesela applocked üzerinden izinler veya yasaklamalar getiriyorum hep tek tek yapmak zorundayım ve admini de etkiliyor yani bütün kullanıcıları etkiliyor o izinler.oysa ben sadece diğer oturumlara kısıtlamalar getirmek istiyorum. ÖRNEK ÇALIŞMA ( 2. oturum internet exploreri çalıştıramasın , exe dosyalarını kuramasın veya sadece admin hesabının izin verdiği exe dosyasını kurabilisin, denetim masasına giremesin, disklere giremesin gibi sınırlamalar ) bunların bi kısmını yaptım fakat admin hesabı da aynı kısıtlamalardan etkileniyor.

• herkez bebe bebe konulara cevap yağdırıyo. alın size baba konu kimse de tık yok.bu siteden ümitliydim
  • kardeş kazık soru sormuşsun valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.