Şimdi Ara

Yardım!! KO'yu nasıl engelleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar liseye giden kardeşim bu oyunun bağımlısı olmuş durumda. Benden gizli gizli oyunu kuruyor. Bende tesadüfen bulmasam hiç haberim olmayacak. Ne zaman evden ayrılsam o oyunun başına oturuyor. Dersler dersen zaten yerlerde hepsi. Vallaha bu durumdan bi çıkış yolu arıyıp durdum ama bulamadım. Sizlerden yardımlarınızı bekliyorum!!

Not:"Bırak oynasın çocuk, fazla üstüne gitmemek gerek bu yaşlarda, eğer engellersen bu sefer internet cafe'lerde oynar" gibi akıl veren arkadaşlarla itinayla tartışılır..

aklıma ilk olarak cözüm önerisi su geliyor..Öncelikle kardeşinizle oturup güzelce konuşmak..geleceginin oldugunu ilerde bu oyunun kendisine yarar saglayamayacagını anlatabilmek ve sonra onla guzel bir anlaşma yapmak..günde 2 yada 3 saat izin verilebilir.Tabii derslerini düzeltmesi durumunda hafta sonlarida bu sürenin artabilcegini söylemek...İllada pc kullanmamasını istiyorsanız kullanıcı hesaplarından oturum acma için sifreleme yapabilirsiniz.

Orjinalden alıntı: Larry

merhaba..
    aklıma ilk olarak cözüm önerisi su geliyor..Öncelikle kardeşinizle oturup güzelce konuşmak..geleceginin oldugunu ilerde bu oyunun kendisine yarar saglayamayacagını anlatabilmek ve sonra onla guzel bir anlaşma yapmak..günde 2 yada 3 saat izin verilebilir.Tabii derslerini düzeltmesi durumunda hafta sonlarida bu sürenin artabilcegini söylemek...İllada pc kullanmamasını istiyorsanız kullanıcı hesaplarından oturum acma için sifreleme yapabilirsiniz.

İtem Yoksa Ezik Dersiniz , İtem Varsa Hacker & Duper & Zengin zuppesi Dersiniz. Can Potuyla Oynarız Oyunu Bilmiyo Dersiniz , Minor Yaparız Pedalcı & Programcı Dersiniz. Pm Açarız Söversiniz , Pm Kaparız Artist Dersiniz.. Çünkü Ezüksünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: konix

Arkadaşlar liseye giden kardeşim bu oyunun bağımlısı olmuş durumda. Benden gizli gizli oyunu kuruyor. Bende tesadüfen bulmasam hiç haberim olmayacak. Ne zaman evden ayrılsam o oyunun başına oturuyor. Dersler dersen zaten yerlerde hepsi. Vallaha bu durumdan bi çıkış yolu arıyıp durdum ama bulamadım. Sizlerden yardımlarınızı bekliyorum!!

Not:"Bırak oynasın çocuk, fazla üstüne gitmemek gerek bu yaşlarda, eğer engellersen bu sefer internet cafe'lerde oynar" gibi akıl veren arkadaşlarla itinayla tartışılır..

Internet Explorer'ın engellenen sayfalarına knight yaz ne sitesine ne oyununa girebilir

• quote:

Orjinalden alıntı: QmG

quote:

Arkadaşlar liseye giden kardeşim bu oyunun bağımlısı olmuş durumda. Benden gizli gizli oyunu kuruyor. Bende tesadüfen bulmasam hiç haberim olmayacak. Ne zaman evden ayrılsam o oyunun başına oturuyor. Dersler dersen zaten yerlerde hepsi. Vallaha bu durumdan bi çıkış yolu arıyıp durdum ama bulamadım. Sizlerden yardımlarınızı bekliyorum!!

Internet Explorer'ın engellenen sayfalarına knight yaz ne sitesine ne oyununa girebilir

Bunu kırması kolay olmazmı ?

• Birçok iş yerinde kullanılan pc kısıtlama programlarından birini edinebilirsiniz google da araştırınız. Alternatif bir çözüm olarak ise deepfreeze kurup şifresini paylaşmamak. Her seferinde tekrardan KO yu yüklemek durumunda kalıcak(flasha atsa dahi) buda zaten aşağı yukarı bir yarım saatini alıcaktır.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • oynayacak olan gider internet cafede de oynar bağımlılık yaptıysa bırakması bir zor gibi..

hiçde değil bir zamanlar iyi bağımlıydım, hazirana girerken günde 12 saatimi çok rahat verebiliyordum. Ağustos'da noldu? Günde 0 saat 0 dakika 0 saniye.
  • Bu oyunu evden uzaklaştırırsam internet cafe'ye gidebilir. Doğru. Ama ben sadece bu oyunu engellemek istiyorum. Evde vücut geliştirme setinden PC'de GTA 4, grid, devil may cry 4 vs... gibi bir sürü son çıkan oyunlar var. Evden çıkmasını engellemek için yani. Zor kullanarak değil çevresindekilerden etkilenip evden çıkımasını engellemek daha etkili olur nasıl olsa.
    Birde Allah bilir PC'nin her yerine kopyalamıştır. Benim gördüğüm 3 tane setupu vardı. yani daha da fazla olabilir. deepfreez şimdilik iyi bir çözüm gibi gelmiyor. Sadece bu oyunu engellemek için gereken bi probram yokmu aranızda bilenlerden ??

Popmundo Karakter : Özay Güzel
  • routerden veya hosts dosyasından denemeler yapılabilir. login ip sini 127.0.0.1 yaparsın launchere tıklar start gelmiyor diye ortalığı yıkar daha fazla detay verip engel aşılmasına ilham olmak istemem

Çözüm 2 : Bilgisayara linux kur ne sen oynayabil ne o oynayabilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 9 Mart 2009; 15:23:20 >
  • Konuşarak bu oyundan vazgeçtiremezsin program kursanda aşmak için elinden geleni yapcaktır. Tek çözüm bu oyunu kendisi bırakmasıdır . Çevrende varsa 80 83 lvl karakteri olan rica et bir süre oynasın oyunun sonunda ne olcağını görsün hevesini alsın . Eğer buda işe yaramazsa pc ye keyloger kur karakterinin şifresini öğren karakteri sürekli soy . o item aldıkça soy bir süre sonra bu oyunun nasıl bir oyun olduğunu anlar ve vazgeçer oynamaktan . Bunları kendi kafamdan uydurmadım bende bu yollardan geçtim :) Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shisha -- 9 Mart 2009; 15:51:35 >

Orjinalden alıntı: Muśtafa

Konuşarak bu oyundan vazgeçtiremezsin program kursanda aşmak için elinden geleni yapcaktır. Tek çözüm bu oyunu kendisi bırakmasıdır . Çevrende varsa 80 83 lvl karakteri olan rica et bir süre oynasın oyunun sonunda ne olcağını görsün hevesini alsın . Eğer buda işe yaramazsa pc ye keyloger kur karakterinin şifresini öğren karakteri sürekli soy . o item aldıkça soy bir süre sonra bu oyunun nasıl bir oyun olduğunu anlar ve vazgeçer oynamaktan . Bunları kendi kafamdan uydurmadım bende bu yollardan geçtim :) Kolay gelsin.

Ama bunun oynadığı server bi nevi pvp serveri. yani şifresini öğrensemde o tekrar açar.
    Ve IP değiştirerek hallolacak bi iş değil.
    Bu engellemeyi pragramla yapamazmıyız?

quote:

Konuşarak bu oyundan vazgeçtiremezsin program kursanda aşmak için elinden geleni yapcaktır. Tek çözüm bu oyunu kendisi bırakmasıdır . Çevrende varsa 80 83 lvl karakteri olan rica et bir süre oynasın oyunun sonunda ne olcağını görsün hevesini alsın . Eğer buda işe yaramazsa pc ye keyloger kur karakterinin şifresini öğren karakteri sürekli soy . o item aldıkça soy bir süre sonra bu oyunun nasıl bir oyun olduğunu anlar ve vazgeçer oynamaktan . Bunları kendi kafamdan uydurmadım bende bu yollardan geçtim :) Kolay gelsin.

Ama bunun oynadığı server bi nevi pvp serveri. yani şifresini öğrensemde o tekrar açar.

KO'nun kullandığı port lar hangileriyse onları kapat firewalldan. Pirate serverde olsa çoğu aynı portu kullanıyordur.

Bilgisayara Kaspersky kur ona şifre koy knightonline'yide blokla flashdisk bile taksa çalıştırtmaz. Sana göre en kolay çözüm bu olur heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 9 Mart 2009; 17:38:48 >

• quote:

KO'nun kullandığı port lar hangileriyse onları kapat firewalldan. Pirate serverde olsa çoğu aynı portu kullanıyordur.

Bilgisayara Kaspersky kur ona şifre koy knightonline'yide blokla flashdisk bile taksa çalıştırtmaz. Sana göre en kolay çözüm bu olur heralde.

Bunu dene olur.

Popmundo Karakter : Özay Güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antor

quote:

quote:

Hangi portu kullandığı nasıl bulacaz peki. Ve Kav KO'nun exe'sini sildiği için KAV'ı kapatıp oynuyor. Yani şifre koysamda O KAV'ı kapatıp tekrar oynayabilir gibi geliyor bana

• Ben de liseye gidiyorum. 2 gün öncesine dek bağımlıydım. Hem pvp hem usco oynuyordum. Bi gün birini bi gün birini. Ama sonra düşündüm . Biraz dışarıya baktım . Zaman çok çabuk geçiyor . Bu oyununu oynamanın bana ne gbi yararı olacağını düşündüm. Ve temizledim oyunu bilgisayardan. Önce konuşmayı dene bence belki biraz düşünerek kendi kendine bırakabilir . Ha eğer o bırakmazsa yukarda söylenilenleri denersin.
  • Bende bu oyunun bağımlısıydım ama Lise de hyatın bazı gerçeklerini gördüm bence tam yerinde anlatıorum belki cünkü bunu bana abim sağladı O yaslarda cocuklar cevre yapamadıqı için oyunlara yönelirler ilk iş lisede ortmını dzltmeniz lazım vede gerisini adam gibi konusmakla geçio yok linux kur fln filan hepsi yalan cocuk onlardan sonra oynıyamıo dio dha hasret beslio bu sefer yanlış seyler yapıo item almak için para bulması lazım ytl bulmak için para bulması lazım ve ceşit çeşit kötü yollar yapıo..!Eğer ist içi bi okuldaysa okulda ona yardımcı olucak kişiler yönlendireblirim..!bunu yapmak bi insanlık görevi bence sdece okul adını kardeşinin sınıfını ve adını vermen yeter tbi ist içi bi okuldaysa..!
    ara verme (görmezden gelme)
    ceza
    hak mahrumiyeti

gibi... ama bence öncelikle bu sorunun kaynagını bulmaya bak..sonucta problem ko,pc veya oyunlar değil kardesinin bu halidir...!!

daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaya calışırım ..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.