Şimdi Ara

Netlimiter ile ilgili_?(Yardım PLS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar ben emule kullanıyorum ve netlimiterle upload hızını sınırlıyorum 3 ile ama net lımıterı actıgım zaman emulede faydasını goruyorum ama explorer sayfalarında (internette) hıc gezemıyorum netlimiterde ıse hıc bır ayarı kurcalamadım arkadaslar bunun bır cozumu varmıdır cunku ben genellıkle emuleyı hıc kapatmadan kullanıyorum halıyle netlımıterle kullandıgım zaman ınternetete sayfalarda gezemıyorum arkadaslar fıkırlerınızı ve cevaplarınız beklıyorum. Bırde cok oldu ama bır sorum var bu emulede puanımıza (kredımıze) nerden bakıyoruz_?

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo07 -- 1 Eylül 2005, 22:31:05 >

Veya da NetLimiter ile sınırı 1KB verecen mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo07 -- 1 Eylül 2005, 22:46:54 >

eMule kapattığında durum nasıl ?
  • NetX Karde su anda netlımıter ı sıldım cFosSpeed ı kurdum 30 gunluk deneme surumu ama ıyı bu programın upload ayarları varmıdır yoksa kendısımı yapıyor gordugum kadarıyla kendısı ayarlıyor Emuledekı download hızımda yavas yavas hızlanıyor gıbıme geldı emuledekı uploadlara baktıgım zaman 3.2 de max. gordum (ınsallah daha cıkmaz ama yınede ıyı onceden hız maxsımuma getırdıgımde bende en az 5.6-6 cıvarı alıyorlardı .bu program gordugum kadarıyla cok ıyı fıkırde bulundugun ıcın sana tesskkur edıyorum
    bu arada emuldekı kredımıze nerden bakıcaz

emuledeki kredilerin sende tutulmaz senden dosya çekenlerde tutulur.
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl anlamadım ?

Orjinalden alıntı: holywars

resimdeki gibi işaretle

Netlimiter ı sunda sıldım sılmemın nedenı ıse netlımıter ıle emule acık oldugu zaman emulede ısıme yarıyor bır yavaslama gorulmuyor ama norma sayfalarda explorer de cok yawaslıyor ve hatta hıc acmıyor . ama netlımıter ı kapattıgımda ıse normal bır sekılde ınternete gırıyorum ama malum emule 2 dakkalık ıs degıl_?

• tam tersi olması sakın dostum netlimeter olmadan once makinemde emule acik oluyordu bazen (kardesim kullaniyor) o zamanlarda ie acmak sitelere girebilmek dert oluyordu ama simdi netlimiter i yukledikten sonra site acilislari eskisine gore hızı 100'de 100 artti...

netlimiter'i kapatirsak emule acikken sitelerde gezemeyiz zaten netlimiter'i kullanma sebebimiz aslinda paylasimdan ziyade hiz olayı makine upload yaparken cok kasiliyor download o kadar etkilemiyor..

Cfos Upload ve Downloadları düzenliyor upload yaparken download etkilemiyor.
    Bu dediğime inanmayabilirsin ama doğru hatta cfosspeedin lisanslı versiyonunu aldım.

İlk başta hemen etkisini göstermeyebilir ama sürekli download ve upload yapıp bağlantını zorlarsan 1-2 gün içinde program tam etkisini gösterecektir.

Cooler Master RCT-05 | intel q6600 2.4@3.4 | 4 GB Kingston DDR2 | Asus P5Q Pro | Asus 8800 GT GDDR3 512 | 2 TB WD Sata2 HDD | Samsung SH203 DVD Writer | Akasa | Logitech X 230 2+1 | Logitech G15 | Microsoft Sidewinder Mouse | Asus 22" LCD | Daha sayayım mı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo07

Selam arkadaslar ...............................................................................................................................
    .............................................................................................Bırde cok oldu ama bır sorum var bu emulede puanımıza (kredımıze) nerden bakıyoruz_?

Saygılar...

Burdaki kredi olayı ne oluyor, ne işe yarıyor... Herhangi bir bilgim yok da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoTemKiN_02 -- 7 Eylül 2005, 8:00:28 >
    CPU: Ryzen-7 9800X3D AIO: Lian Li Galahad II Lite Performance 360 MB: Asus Rog Strix B850-E Gaming Wifi GPU: Gainward Rtx 5080 Phoenix 16gb RAM: XPG Lancer 2x32gb 6000mhz cl30 SSD: XPG Mars 980 Blade Gen5 2tb + Lexar NQ790 Gen4 4tb HDD: Seagate Barracuda Pro 10tb EKRAN: Samsung Odyssey G9 49" 1ms 240hz PSU: Asus Rog Strix 850w Platinum KASA: Asus TUF Gaming GT302 KULAKLIK: HyperX Cloud Alpha Wireless TUŞ: Logitech G915 TKL FARE: Logitech G Pro X Superlight CAM: Logitech Brio 4K MİK: HyperX Quadcast SES: Logitech Z200
  • quote:

Orjinalden alıntı: abduaty

overall yazan yerden kismis olmayasin baglantiyi

bencede böyle omuş olabilir
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.