Şimdi Ara

(yardim) isler cok karisti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 05 aralik 2013 e kadar internet ve mart 2014e kadar telefon taahhutum bulunuyor. Bulundugum altyapi fiberi destekliyor. Dh ttnet destek hattina 3lu avantaja gecebilebiliyor muyum diye sordum. Taahhut bitmesine 30gunden az kaldigi icin basvurun ve gecebilirsiniz dediler. Gittim ttnet iptal bolumune. Ordan gecemezsiniz dediler. Mh ni aradim. 3lu avantaj sadece yeni uyelerimize diyorlar. Ttnet iptal bolumu eger taahhutunuz bitmis olsaydi gecebilirdiniz diyo. Ben hic bisey anlamadim bu durumdan. 63tl oduyorum suan interneti. Ttnet alo ile de 12 ay taahhut vermistim ona hic para vermiyorum. Ne yapayim simdi ben ne oneriyosunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki internet aboneliğin bitince, Yalın internet üzerine 3'lü tarife başvurusundan yararlanabilirsin.. Sadece Net + Tivibu veriliyor. Ben öyle yaptım.
  • umutkop U kullanıcısına yanıt
    İlk Önce Türk Telekom Ofisindeki Konuştuğun Kişinin Dediğini Uygula Sonra 30 Gün Geçsin Gidin Tarifenizi Değiştirin Değiştirme İşlemini Yaparlar Eğer Değiştirmezlerse DH TTNET DESTEKLER Görüştüğün Tarihi Saati Söyle Ses Kaydını İncelet Ozaman Mecbur Geçirirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.