Şimdi Ara

YARDIM: iPad 4 16gb wifi+4g mi 32 gb wifi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipad 4(retina ekran) almayı planlıyorum ancak daha evvel tablet kullanmadığımdan gereksiz bir seçim yapmak istemiyorum
    uzun yolda ya da gezi yaptıgım sırada yanımda tasımayı planlıyorum. Dizi film,oyunlar vs vakit gecirmek icin.

1) sizce 16 gb yeter mi yoksa 32 gb mi alayım ?

2) 4G özellikli olan mı wifi olan mı alayım ? sonucta wi-fi cogu yerde kullanırım 4g özellikli ekstra para vermek mantıksız geldi biraz..

16 gb wifi +4g mi 32 gb wifi mi alayım kararsızım..

• Mutlaka 4g olsun seyahat ve gezi amaçlı düşünüyorsan tabiki yoksa evde iş yerinde kullanacaksan wifi ama 4g daha isabetli bir seçim olur hafıza olarakta maddi sıkıntı yoksa 32gb al oyun film uygulamalar falan düşünüyorsan 16 gb bir zaman sonra yetersiz gelecek ve keşke diyeceksin kardeşim umarım yardımcı olmuşumdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 gb
  • Ben olsam gezi dendigi zaman ipad mini dusunurdun. 32 gb wifi 4g super olur. Bu arada wifi her yerde kullanirim dusuncesine aldanma onis oyle kolay ve pratik olmuyor mutlaka 4g almalisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 22 Mayıs 2013; 1:08:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence tek kıstas para.eğer aradaki fark size dokunmazsa tabiki 32gb.eğer aradaki fark sizi zora sokarsa 16gb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 gb wifi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.