Şimdi Ara

Yardım!Hp Compaq 6720s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce kadar Hp Compaq 6720s aldım.Vista Home Basic yüklüydü Xp yüklettirmedim birde Vistayı deneyeyim diye.neyse herşey iyi güzelde birincisi bilgisayarda microsoft office uygulamaları yok:S ikinciside heralde bilmeden oyun ayarlarıyla oynadım bi oyunda daha sonra tüm oyunlar öyle oldu oyunlar tam ekran olmuyor ve en basit bir oyun bile kasabiliyor.(Crazy Taxi 3) Bilgisayardamı sorun var acaba yardım edermisiniz özellikle şu oyun meselesi canımı sıkıyor nasıl tam ekran yapabilirim ve birde kasmasının nedeni ne olabilir 2000 yılının oyununu bile kasıyor
    bu arada özellikleride şöyle hala anlamadım neden kastığını:(:(:(
    İntel(R) Core(TM) 2 Duo CPU T5470 1.60 Ghz
    2GB Ram
    32 bit işletim sistemi

• yardım eden yokmu?
  • ekran kartı yoksa harıcı normaldır bnm laptopmda kasıyor :)
  • Ekran kartıda 389 mb paylaşımlı mı ne öyle bişey anlamadım gitti
  • Aynı bilgisayar arkadaşımda var. Ekran kartı inteldir tümleşiktir. Oyun oynanmaz bu bilgisayarda adam akıllı. Anca luxor vs oynanabilir. Bilgisayarınızda bir sorun yok yani. Driver ve Directx güncellemesi öneririm.
  • Merhaba.
    Ayni laptoptan ve dogal olarak ekran karindan bende de var onun ile oyun oynamayi unut... Yapmadigim sey kalmadi islemci degistiridim,ram taktim ama faydasiz counter 1.6 oynarken
    bile sis bombasi atildiginda oyun donuyodu gerisni sen dusun benim fikrim oyun oynamayan sevdigin insanlara guzel bir dogum gunu hediyesi olur ben oyle yaptim.

Sana kolay gelsin
  • Arkadaşlar Merhaba,

Konuyu açan arkadaş umarım kızmaz bişey sormak istiyorum.

Ben dayıma ikinci el bir laptop alacağım. Bu bilgisayarın aynısından ikinci el bulduk. 2 aylık bi makine çok temiz bişey. 800 lira istiyor.

Sizce alınırmı bu fiyata.

Yardım ederseniz çok sevinirim. Kendime olsa sorun diil, hani bozuk da çıksa iyi de olmasa benim sonucta. Ama dayıma alacağım için sonra mahçup olmak

var işin içerisinde. Üstadlardan yardım bekliyorum.

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.