Şimdi Ara

[YARDIM]Galaxy ACE 5830i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, ben 5830i kullanıcısıyım ilk defa bir Android işletim sistemli bir telefonum oldu. Ona da ilk defa rom attım. Fakat bu romu beğenmedim, değiştirmek istiyorum. Romun adı Kurtulus rom v2.5, şimdi ben bu romun üzerine orjinal Türkiye stock rom kursam bi sıkıntı olur mu? Lüften günlerdir bunun peşindeyim yardım edin. Teşekkürler

• Hic bir sikinti olmaz.Stock romu kur sonra wipe lari yapip kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Hic bir sikinti olmaz.Stock romu kur sonra wipe lari yapip kullanabilirsin.

Wipe olayı nedir? Onu ben bi araştırayım bu işi bu akşam bitirmek istiyorum telefonumu falan kasıyor. Bu arada telefonda root var romdan gelen stock rom yüklediğimde root gider mi, tekrar garanti kapsamına girer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmareizback

quote:

Wipe olayı nedir? Onu ben bi araştırayım bu işi bu akşam bitirmek istiyorum telefonumu falan kasıyor. Bu arada telefonda root var romdan gelen stock rom yüklediğimde root gider mi, tekrar garanti kapsamına girer mi?

Stock romu kurduktan sonra ses acma+home+guc tusuyla acilan menude wipe data factory ve wipe cache islemini yapinca telefon root dahil herseyi siler.Cihaz ilk gün ki gibi olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nightmareizback

quote:

Stock romu kurduktan sonra ses acma+home+guc tusuyla acilan menude wipe data factory ve wipe cache islemini yapinca telefon root dahil herseyi siler.Cihaz ilk gün ki gibi olur.

Rom kurarken onu yaptırmışlardı, peki garanti kapsamına giriyormu tekrar?

• Evet rootlamazsiniz tekrardan girer.

• quote:

Evet rootlamazsiniz tekrardan girer.

Tamam çok teşekkür ederim.
  • Hocam telefonu download moda alamıyorum bi yardım eder misin? Ses kısma + home + güç tuşuna basıyorum recovery moda giriyor kısma tuşuna basmayı denedim yine aynı kombinasyonla bu seferde telefon kendisi açılıyor yapamadım bir türlü.
  • Ben yanlış yapmışım, tamamdır oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.