iyide topici açan arkadaş bunu zaten mutlaka biliyordur. onun sorusuna cevep değil sonuçta.
kardeşim bilmioki sormuş benim amacım yardım etmekti burnumdan getirdiniz pişman oldum eğer işine yaramayan bir bilgiyse okumaz işine yarıycak biri okur..
beyler konunuzla ekşi sözlüğe düşmüşünüz bea :)
quote:
Orjinalden alıntı: Temren
Kusura bakma başka bir yerden kopyala yapıştır yaptım. Yani Windows XP için şu bir çözüm olabilir..
Ağ bağlantılarım'dan--->Yerel Ağ bağlantıları özelliklerine geç Oradan IPX/SPX özelliklerini aç. İç ağ numarasını örnek olarak iki bilgisayar için farklı yap. 000001 bi bilgisayar için, 000002 diğeri için..
TAbi bunu yapabilmen için Ipx/spx protokolünün yüklenmiş olması lazım yoksa starcraft multi oynayamazsınız...
Aynı sorun az önce benim karşıma da çıktı. Böyle çözdüm..
Orjinal almana gerek yoktu. Burada yazan IPX ayarlarını yapman yeterlidir. Burada dikkat etmen gereken değerleri farklı değil aynı yapman ve 000008'i kullanmandır.
Bu şekilde rahatlıkla görecektir.
E hort olmuş konu
bende ekşiden girdim..bide adam üste çıkmış yahu.. :D
hocam aynı problem bende de var ıpx protokolünü yükledim değerleri aynı yaptım makinelerden biri xp sp3 diğeri win 98 dosya paylaşımı yapabiliyorum ağ bağlantısını modem üzerinden kurdum ama bir türlü starcraft brood war oynayamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Apocalypticboy
saol arkadaşım orjinal oyun alıp yükledim bide dediklerini yaptım çalıştı.Yardımlar için çok teşekkürler...
Orjinal oyun gerekiyor sanırım Lan'dan oynayabilmek için bende onu yazacaktım.Son anda senin bu mesajı gördüm.Hayırlı olsun.