Şimdi Ara

Yardim etmenizi istiyorum benim icin cok onemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar okulda bir bucuk aydir tanidigim(benim fazla samimi olmadigim ama bir gun beraber takildigimizda karsilasmistim kiz arkadasiyla)o zaman tanistim bu kizla ama o gun pek bir etkilesimimiz olmadi cunku yaninda sevgilisi vardi.(Ama sevgilisi yani benim arkadasim kizi pek takmiyordu ilgilenmiyordu bile ben daha fazla konustum ve ilgilendim kizla)Herneyse ben o gun kizin ne giydigine saclarinin nasil olduguna dair her seyi hatirliyorum bilerek baktim zaten.Durumu soyle ozetlersek ben iki hafta once ogrendim ayrildiklarini ve bu kizla bir kac seferdirde bakisiyorduk.Ogle arasi ben kizi gordum yaninda arkadaslarida vardi dedim sizinle yemek yiyebilir miyim? Olur tabiki dedi ve ogle arasini beraber gecirdik sonrasinda ise klasik taktigimi kullandim.
    Annemi ariyabilir miyim dakikan varsa felan dedim.Evet buyur diyip telefonu uzatti ve kendi telefonumu aradim aa annem yerine benim telefonum caliyor dedim kiz guldu bu sayede telefonunu almis oldum kucuk bir yalan soyleyerek Sonraki tenefuste ise ondan hoslandigim ve artik hayatimda olmasini istedigimi belirttim cok sasirdi beklemiyordum boyle bir seyi dedi cok fazla tanismiyoruz ki,utaniyorum dedi.Bende boyle bir dusuncemin oldugunu bilmesini ve tanismak iliskiye baslamak icin acele etmemize gerek olmadigini soyledim anlayisla karsiladi ve sonra ben sinifima ciktim.Dun aksamda biraz telefonda konustuk kiz babannesiyle kaliyor birde kiz kardesi var babasi yurtdisinda annesi vefat etmis.Kiz biraz ozguvensiz ve cevrenin dusuncelerini cok onemsiyor.Yani soyle aciklayayim burayi cevredeki insanlarin begenmesini istiyor yanindaki kisiyi ki begeniyorlarda.Kardesinede soruyormus bu tarz durumlari onun onayindan gecerse daha bir memnun oluyormus.Sonuc olarak bu durumda ne yapabilirim arkadaslar nasil bir yol cizmeliyim.

Yas:19

Ekstra olarak: Kiza duygularimi toparlayip kendimden emin bir sekilde her yonlu dusunup seni gercekten istedigimi hoslandigimi dusunmem 2 hafta kadar zamanimi aldi dedim cok sasirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Means -- 11 Ocak 2014; 12:13:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.