Bildirim
yardım... ethernet kablosunuj takınca bilgisayar kapanıyor...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bios pilini çıkar biosu bi sıfırla tekrar dene eğer aynı şeyi tekrar ederse powerı değiştir dene yine devam ederse anakartında problem var demektir -
anakartın kablo bağlantılarını kontrol et.Sıyrık kablo falan varsa yada yanlış yere bişeyler taktınsa ondan yapabilir. -
bence psu yetmezliğinden veya kablonun yerlerinden.ilk kabloları kontrol et phesix in dediği gibi anakartın pilini çıkar 1,2 dk bekle sonra yine tak. -
biosu sıfırladım bu seferde ps2 takınca bilgisayar ram sayıp takılıyo. ve klavye çalışmıyo. ps2 takılı değilken normal açılıyo. ama devam etmek için f1 e basın diyo takılı olmadığı içinde basamıyorum. ana karttan bütün kartları çıkardım. sadece harddisk takılı. kablolarda da bi sorun görünmüyo. şimdi bilgisayarıda açamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_85 -- 10 Ocak 2007; 18:01:53 > -
powerı değiştirdim oldu arkadaşlar. ilginiz için teşekkürler. çok yararlı bir forum. yapanların ellerine sağlık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X