Şimdi Ara

yardım... ethernet kablosunuj takınca bilgisayar kapanıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus ana kartım var km400 sp2 yüklü ethernet kablosunu taktığımda bilgisayarın elektriği kesiliyor. aniden kapanıyor. usb takıncada kilitleniyor. yardımcı olursanız sevinirim.

• bios pilini çıkar biosu bi sıfırla tekrar dene eğer aynı şeyi tekrar ederse powerı değiştir dene yine devam ederse anakartında problem var demektir
  • anakartın kablo bağlantılarını kontrol et.Sıyrık kablo falan varsa yada yanlış yere bişeyler taktınsa ondan yapabilir.
  • bence psu yetmezliğinden veya kablonun yerlerinden.ilk kabloları kontrol et phesix in dediği gibi anakartın pilini çıkar 1,2 dk bekle sonra yine tak.
  • biosu sıfırladım bu seferde ps2 takınca bilgisayar ram sayıp takılıyo. ve klavye çalışmıyo. ps2 takılı değilken normal açılıyo. ama devam etmek için f1 e basın diyo takılı olmadığı içinde basamıyorum. ana karttan bütün kartları çıkardım. sadece harddisk takılı. kablolarda da bi sorun görünmüyo. şimdi bilgisayarıda açamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_85 -- 10 Ocak 2007; 18:01:53 >
  • powerı değiştirdim oldu arkadaşlar. ilginiz için teşekkürler. çok yararlı bir forum. yapanların ellerine sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.