Şimdi Ara

Yardım edin yetti artık (karabasan). [Edit 13.06.2015 Değişik Olay] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
16
Favori
21.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Julimezar

Cidden çok aşırı olmaya başladı karabasan durumu. Son günlerde neredeyse her gün oluyor. Birşey yiyip içerek yatmıyorum en az 4-5 saat geçmiş oluyor . Sırt üstü yatmıyorum.

Çarşamba akşamı Fatiha , Nas , Felak , Ayetel Kürsi okuyup yattım uyumuşum sonra gözlerimi açtım üstümde bir ağırlık var yine karabasanmı dedim tepişemiyorum ve üstümde tam göğüs kısmımın orda ağır bir yük varmış gibi hissediyorum bu arada gözlerim açık ama yüzüm yorganla örtülü olduğundan birşey göremiyorum. 10 saniye kadar uğraştım sonra rahatlama geldi ve kurtuldum bende döndüm uyudum. Asıl olay bundan sonra oldu bir süre sonra tekrar uyandım ve yine hareket edemiyordum ama bu sefer gözlerim kapalı sert bir çırpınmayla gözlerimi açmaya ve hareket etmeye çalıştım başarılı oldum ama kendimi ranzanın alt katında kardeşimin ayaklarının ucunda yatarken buldum. Rüyada olup olmadığımı anlamak için ayaklarımla kardeşimin ayaklarına değim düzgün bir şekilde hissediyordum yine aynı anda sağ omzum duvara değdiğinden onun soğuğunu hissediyordum sonra kalktım ve ışığı yakmak için ilerledim oda normalden garip gibi geldi ama rüyada olmadığımı biliyordum ışığı yaktım ışık yanmadı o anda çığlık attım ve uyandım rüya görüyormuşum ve uyanıncada çok sesli olmadan bağırarak uyandım evdekileri rahatsız etmemek için döndüm tekrar uyudum.

Dün akşam ise uyumadan önce denemek için dua okumadım ve yine yemek filan yiyeli çok olmuştu tabi yine sırt üstü yatıyorum yüzüm bu sefer gözlerimin hemen altına kadar örtük bir şekilde uyumuşum. Gözlerimi bir açtım hareket edemiyorum ve garip bir ses duyuyordum bu sefer tavanda birşey vardı tepişmeye çalışıyorum olmuyor ve uyku sersemliğim geçtikçe tavandaki şeyi daha rahat görmeye başlıyorum (bu anlattıklarım 5-6 saniye içerisinde gelişen olaylar ve ranzanın üst katında olduğumdan tavanla aramda 1 metre veya 1,10 metre filan var) tavanda gördüğüm şey tavana iplerle bağlanmış ölü bir köpekti başı ipe bağlı olmadığından bana doğru sarkıyordu son bir kuvvetle tepişmeye çalıştım ve oldu farkettimki tavanda birşey yokmuş hemen gözümün önündeki yorganın şeklinden öyle birşey görmüş gibi olmuşum.

Bu gidişle yine olucak ve böyle şeyler benim uyumama engel oluyor uyuyamıyorum korkuyorum. Eskidende bu tür şeyler oluyordu ara ara başlayıp bitiyor.

Bu gün okuldan geldiğimden 1 saat sonra evdekiler gitti ve evde tek kaldım 1 metre solumda odanın kapısı var ve açıktı akşam olan olaylar aklıma geldi ve korktum kapıyı kapattım 1 dakika sonra resmen kapı ittirilircesine çıtlamalar sesler gelmeye başladı (kapalı bir kapıyı arkasından ittirdiğinizi düşünün kapı eski olduğundan çıtlama gibi sesler geliyor) ben kilit olmuş şekilde durdum 5-6 saniye devam edip durdu bende normal bir şekilde devam ettim.

Üstüne gittikçe dahada artıyor umursamamaya çalışıyorum yapamıyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım ?

_____________________________________________________________________________________

Edit : Az önce oldu bu olay. Bilgisayarda oturuyordum evde tekim çay koymak için mutfağa gidicektim odamın kapısı kapalıydı ve odam hariç her yerde ışıllar kapalıydı. Odamın kapısından çıkınıca salona çıkılıyor kapının hemen önünde anahtarlar var (ışıkların anahtarı) hızlıca ona ilerleyip onu yaktım yine aynı hızla sağ taraftaki oturma odasının ışığını yaktım. Işık yanmadı ve aynı anda benim odamında ışığı kapandı bi anda korkudan titremeye başladım. Koşarak evden çıktım ve babamı aradım (elektrik işlerinden anlar bahanesiyle aradım kahvedeydi) geldi baktı sigortada sıkıntı varmış kutuya dokununca gidiyor ordaki ışıklar. Şu an bütün ışıklar açık oturuyorum çok korkuyorum.

Daha öncede şöyle bir olay gelmişti başıma aklıma geldikçe yazıyorum. Birkaç ay önce çok şiddetli rüzgar olmuştu Balıkesir tarafında. Elektrikler gitti ve 4 gün elektriksiz kaldık. Elektrikler daha hiç gitmediği zaman gece bilgisayarda oynuyordum. Odamın kapısı kapalıydı yine tarif ettiğim yerde oturma odasının kapısıda kapalı ve orda annem ve kardeşim vardı. Birde benim odamın kapısının iç tarafındaki kapı kulbunun 4 fidasının 3 ü çıkmıştı sadece altta bir tanesi duruyordu o şekilde yerine oturtulmuş duruyordu yani. Elektrik gidince kapıya doğru ilerledim sol elimi kapıya koydum sağ elimle kulbu aramaya başladım kulp yukardan aşşağı doğru döndü yani onu tutan tek vidanın etrafında saatteki yelkovan gibi döndü. O anda korktum ve 1 adım geri çıktım ve annemlere seslendim o anda kapı dış taraftan zorlanmaya başladı (kulp aşşağı doğru ittirilmeye başladı kapı zor açılıyor) annem veya kardeşim olduğunu düşündüm seslendim ama cevap gelmedi bir daha seslendim o anda oturma odasının kapısı açıldı yani annemler daha yeni odadan çıkmıştı o an korkuyla arkada bulduğum battaniyenin altına girdim annemler kapıyı açtı ve yanlarına gittim. Bu olaydada çok korkmuştum.

Şu an çok korkuyorum bütün ışıklar açık oturuyorum ne yapabilirim ?

Rabbi inniy messeniyeş şeytanu Bi nusbin ve azâb; Rabbi eûzü BiKE min hemezâtiş şeyâtıyn ve eûzü BiKE Rabbi en yahdurûn. Ve hıfzan min külli şeytanin mârid

Ezberle yada yaz bir yere oku bunu gece. Gunde 100 defa okursan hic bir sey dokunamaz sana peygamber efendimizin ettigi dua

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mümkünse yatağında falan yemek yeme. Sen farketmessin ama yatağına gırıntı dökülür. Gece çarpılırsıb mazallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Geceleri yorgun bir şekilde gidemiyorum yatağa okuldan gelince acayip şekilde uykum oluyor ve yorgun oluyorum o zamanda 1-2 saat uyuyorum tabi o zaman hiçbir sorun olmuyor geceleri oluyor bu sorun uykum yokken.

Hocam uyku düzenini bozmuşsun bu tür şeyler yatağını yadırgamadığında,stressten,uyku düzenini bozduğunda yada uyurken çevrede seni rahatsız eden bir şey varsa olur okuldan geldikten sonra uyumamaya çalış ve uykunu düzene sok hep belli saatte yat geceleri fazla takılma dene ve 3-4 gün sonra hersey düzeliyor.
  • Csb değilse ki biraz öyle gibi şizofren tarzı bir şey olabilirsin bir psikologa git yardım şart. Olayarın hepsi senin odanın bulunduğu yerde gerçekleşiyor anladığım kadarıyla. Odana video kamera kur olayların olduğu yere bakan.(video kamera yoksa telefondan videoya al.)

Yeni bir paranormal aktivite vakası

• *** RANZANIN UST TARAFINDA BACA BORUSUNA YAKINSIN
    *** YERINI DEGISTIR RANZANIN
    *** BACANIN AGZINIDA IYI TIKA
    *** DİŞLERİNİ MİSVAKLA FIRCALA
    *** ALTTAKINE SOYLE AZ OSURSUN
    *** TEMIZ HAVA ALABILECEGIN YERE GEC
    *** ODANIN KIRLI HAVASI SENIN OLDUGUN YERDE BIRIKIYOR
  • Akıl hastası olabilirsiniz.En yakın zamanda doktora gitmenizi öneririm.

• ayak parmaklarını oynat o zaman geçiyor, uzun yıllar önce olduğunda bir büyüğüm bana öyle demişti ve gerçektende ayak parmaklarımı oynattığımda geçti. (Karabasan esnasında bir tek ayak parmaklarının oynadığını kendim bizzat denedim ve oldu)
  • Bu karabasan abimle çok ilgilenirdi eskiden uyurken sesler cıkarıp bizi uyandırırdı. Hatta birgün vücudu havaya kalkmış bizleri görmüş uyurken tavanda lan. Ozamanlar hiç korkmadı çünkü her uyuduğunda gelirdi ve gülerek karşılardı. Sende alışırsın şimdilerde bana 2 haftada birkez geliyor hiç korkmuyorum ayetle kürsü yatmadan okurum okumadan uyku tutmaz,gelince tekrar başlıyorum bitiyor hemen bazen dua okumuyorum baskıyı kendim yenmeye çalışıyorum falan. Sende korkma alışırsın yazdıklarım abartı değildi hala abimin ne olayları var bilseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 24 Mayıs 2015; 9:04:04 >
  • Sorununun kaynağı kesinlikle doğaüstü yaratıklar değil.(bu yaratıklar zaten yokturlar)Halk tabiriyle karabasana neden olan faktörler beyinsel yada psikolojik.
    Kesinlikle üfürükçü,medyum,hoca vs gitme.
    Tavsiyem profesyonel yardım almandır.Bu yardımı önce nöroloji doktorlarından sonrasında psikolog vasıtasıyla alabilirsin.
    Umarım yakın zamanda sorun çözülür.

Tavsiye:seni korkutan bir olay gerçekleştiğinde bu olayda kesinlikle doğaüstü güçlerin olamayacağını düşün ve korkma.

Edit:Biraz konuyu okuyayım dedim hayretler içinde kaldım.Bu çağda bu cehalet.Koca karı masalları,uyduruk tedaviler,üfürükçülük,bilimsel olmayan bir tarafımla güldüğüm yöntemler!
    Siz,çareyi bilimde değil geçmişte,kanıtlanmamış yöntemlerde ve doğaüstücülükte arayan insanlar,hastalıklardan daha zararlısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flood670 -- 24 Mayıs 2015; 9:16:30 >

• Kardeşim Öncelikle bu duaları okumadan önce şunu da bil, aklına getir.

Kainattaki her şeyin yaratıcısı Allah'tır ve Ol dediğinde Olur. Onun izni olmaksızın şeytan, cin gibi şeyler sana yaklaşamaz. O yüzden böyle şeylerden Allah'a sığınmalıyız.

Yatmadan önce Allah'a sığın her şeyin ondan olduğunu bil, Allah'ım hayırlısıyla derdime deva ver de, aklına gelebilecek duaları et. Ayetel Kürsi - İhlas - Felak - Nas oku ."La ilahe İllallah" de . Euzu Besmele çek uyu. Abdest almanı da öneririm.
  • zebanidir o zebani karabasan olsa duramazdın

• Çok geçmiş olsun. Yatmadan önce nas, Felak Süreleri oku. Belki sana garip gelebilir ama istemeden bir 3 harfliye zarar vermiş olabilirsin.

Sıcak su dökerken, lavaboya giderken, sabunu sudan geçerken, gece ateş yakarken, yerde gördüğün küçük taşa vururken birisine mutlaka zarar vermişsindir.

Peşini bırakmıyor. Bundan sonra herşeye dikkat et abdestsiz uyuma. Tekrar geçmiş olsun..

• Tum olay inanmamakta bitiyor. Kucukken ben de boyle seylere inanir korkardim.Buyuyup inanmamaya,ruhani varliklarin yoklugunu farketmeye baslayinca hic bir sekilde kabus kotu ruya gormez oldum.
    Uyanik oldugunuzu sanip da ruya gormeye devam ettiginiz olaya lucid dreaming denir. Zihniniz neyi gormek isterse onu gorursunuz. Kontrol etmeyi ogrenmek lazim bu kadar kolay lucid gordugun icin sanslisin bence baya ugrasmistim ben.Bi arastir bence lucid dream olayini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Micheal Corleone

Akıl hastası olabilirsiniz.En yakın zamanda doktora gitmenizi öneririm.

*** cok zekılıkten kaynaklanan uyum sorunu baskaları tarafında akıl hastalıgı olarak gorulur
    *** ıyı bı ınsan oldugunuzdan kotu ruhlar ugrasır peygamber efendımızın hadısı serıfıne gore
    bu durumları yasayanlar dogustan ruhları obur aleme acıktır bes vakıt cemaatle kılıp
    ozellıkle uyuduktan sonra kalkıp teheccut namazını kılarsa kalp gozu acılır temız ve abdestlı gezmelı
    menzıldekı Abdulbakı hz arkasında ılk saflarda namaz kılsın baskalarının goremeyecegını gorur
  • quote:

Orijinalden alıntı: flood670

Sorununun kaynağı kesinlikle doğaüstü yaratıklar değil.(bu yaratıklar zaten yokturlar)Halk tabiriyle karabasana neden olan faktörler beyinsel yada psikolojik.
    Kesinlikle üfürükçü,medyum,hoca vs gitme.
    Tavsiyem profesyonel yardım almandır.Bu yardımı önce nöroloji doktorlarından sonrasında psikolog vasıtasıyla alabilirsin.
    Umarım yakın zamanda sorun çözülür.

Tavsiye:seni korkutan bir olay gerçekleştiğinde bu olayda kesinlikle doğaüstü güçlerin olamayacağını düşün ve korkma.

Edit:Biraz konuyu okuyayım dedim hayretler içinde kaldım.Bu çağda bu cehalet.Koca karı masalları,uyduruk tedaviler,üfürükçülük,bilimsel olmayan bir tarafımla güldüğüm yöntemler!
    Siz,çareyi bilimde değil geçmişte,kanıtlanmamış yöntemlerde ve doğaüstücülükte arayan insanlar,hastalıklardan daha zararlısınız.

Sen uyumaya devam et, sen kendini bilir kişi sanarken bir takım gruplar cinlerle iletişim kuruyor da senin haberin yok.

Rabbime hamd olsun bak bir Kuran mucizesi ve bu hiç bitmeyecek senin durumunu söylüyor 1400 sene önceden.

Ona âyetlerimiz okunduğu zaman: “(Bunlar) evvelkilerin masalları.” dedi.

Ayette senin durumun anlatılıyor tıpa tıp

Siz,çareyi bilimde değil geçmişte (Evvelkiler)
    Koca karı masalları “(Bunlar) evvelkilerin masalları.”

Hee ben şunu kanıtlamıyorum Bu hastalıksa eğer arkadaşımızın tedavi olması gerekir tabii ki . Ben sadece senin Başka varlıklara inanmamana karşıyım. Konunun sahibi arkadaşımın durumu hastalık mı bilmiyorum bir danışması lazım birilerine (Daha önce hiç karabasan geçirmedim o yüzden bu durumu bilmiyorum) ancak zaten yatmadan önce ben her zaman okurum Ayetel Kürsi- Felak - Nas , okunması gereken şeylerdir. Ve cinler vardır , bunlardan Allaha sığınılmalı. Allaha emanet olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesilhop -- 24 Mayıs 2015; 9:30:10 >

• onur711 O kullanıcısına yanıt
    Peki ben hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım , karşılaşmamama rağmen karşılaşmayayım diye ben de mi inanmıyım ? Neden ateist olmalıyız sorusuna cevap yazmıyorsun kardeşim biraz mantıklı konuş. Adam akıllı bir şey sordu sana arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesilhop -- 24 Mayıs 2015; 9:35:25 >
  • Konunun tamamını okudum gülmek için. Türk insanı tam bir komedi

• Halüsinasyon görmüş olabilirsiniz. Karabasan diye bir sey yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: scooting2563

şimdi her istemdışı hareketlerde dine çekmek yanlış vücüdun ve beynin bu kadar hafife alma durumunu gösteriyoruz.beyin ve vücudun bağlantısı ile ilgili bilmediğimiz çok şeyler var tabiiki .bunu yok cinmiş yok namaz kılmadık diye oldu demek yanlış.zaten cin kendi gelmez çarpar sadece ve çarpılanda ya kazaya kurban gider yada hastalıktan vefat eder yani yaşayamaz .o da pek görülen bir şey değildir

araştırmadığınız belli cin çarpmaz insanlar cinden üstün yaratıldı sadece musallat olabilir delirtene kadar öldüremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 24 Mayıs 2015; 9:43:52 >
  • yesilhop Y kullanıcısına yanıt
    1.Bu gruplar kimlerdir? Doğaüstü yaratıklarla iletişim kurulduğuna dair kanıtın var mı? Varsa özelden benimle paylaşır mısın?
    2.Bunlar evvelkilerin masalları diyenler yine başka dine mensup kişilerdi.Bilim din değildir,inanmaz ve boyunduruk altına girmez.Ne ise odur.Kanıtlarla konuşur o yüzden masalları paramparça etmiştir ve etmeye devam ediyor.
    3.Başka varlıkların var olduğunu gösteren kanıtın var mı? (Kutsal kitaplardan alıntılar değil, video,fotoğraf gibi...)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.